Skip links

Trendurile pentru 2022 în materie de nunți

Ultimii doi ani ne-au învățat cât de important este să ne adaptăm rapid și să putem schimba planuri din mers. 2022 se prezintă a fi un an în care, în continuare, o să fie greu să ne facem planuri clare, mai ales să planificăm nunți care implică mulți oameni și servicii care trebuie rezervate din timp. Acesta este motivul pentru care calitate peste cantitate o să fie trendul cel mai mare în materie de evenimente pentru anul în curs. 

Dacă v-ați hotărât că 2022 o să fie anul în care faceți pasul cel mare, v-am pregătit câteva trenduri pe care puteți să le luați în considerare atunci când planificați nunta voastră. 

Petrecerile tematice 

Petrecerile mari, cu mulți invitați, sunt de domeniul trecutului. Pandemia ne-a obligat să restrângem lista de invitați și să ne focusăm pe nunți mai mici, cu o atmosferă mult mai intimă. Oportunitate numai bună să faceți o nuntă tematică. Este mai ușor să setezi o temă pe care să o urmeze toți invitații în contextul în care persoanele apropiate pot înțelege ce este important pentru voi și cum v-ați imaginat voi ziua nunții. De la petreceri tip carnaval, până la tematică retro, totul este permis. Nu rămâne numai să planificați această zi exact pe gustul vostru. 

Nunțile cu inspirație din natură

foto

Natura a avut o influență foarte mare în ultimii ani în nunțile autohtone, trend ce rămâne valabil și pentru anul acesta. Iar multe elemente “din natură” le puteți face chiar și voi: piesele centrale de pe masă din lemn, buchete cu flori de câmp, decorațiuni cu legume sau fructe, etc. De asemenea, coloristica inspirată din natură este un element pe care puteți să îl includeți în tematica nunții voastre. 

Invitațiile online 

Online totul este mai ușor câteodată. Acum, toată lumea înțelege dacă nu doriți să mergeți personal să îi invitați la nuntă. Deși este un obicei frumos, puteți înlocui invitația tradițională cu o invitație online trimisă pe email sau cu o invitație online găzduită pe website-ul vostru personal de nuntă. Sunt numeroase platforme care vă oferă posibilitatea de a crea gratuit un site personalizat (de exemplu WordPress sau Wix) unde invitații voștri să găsească toate informațiile necesare despre evenimentul vostru. 

Evenimentele outdoor

foto

Un eveniment outdoor își are propriul farmec. Fie că este organizat la voi în curte, fie că închiriați un cort deschis, atmosfera este una mai romantică și intimă, iar posibilitățile de personalizare sunt nelimitate. 

Nunțile în timpul săptămânii

O nuntă cu mai puține persoane înseamnă și posibilitatea de organizare într-o altă zi decât sâmbătă sau duminică. De obicei, serviciile sunt cu mult reduse pentru nunțile în afara sezonului și a zilelor deja consacrate, astfel că puteți face economii sau să alocați buget extra pentru alte elemente care vă sunt importante. 

Rochiile închiriate sau din două piese

foto

Rochia de mireasă este una dintre cele mai importante elemente ale unei nunți. Trendurile din acest an spun că miresele o să aleagă rochii închiriate sau cele din două piese. Indiferent de ce o să îmbraci, asigură-te că aceasta este confortabilă, te lasă să te miști în voie și că este pe stilul tău. Nu alege ceva doar pentru că este în trend, s-ar putea ca în final să îți pară rău de alegerea făcută și nu o să ai timp să schimbi. 

foto

Leave a comment