Skip links

Top melodii pentru dansul mirilor

Top 10+3 melodii pentru primul dans al mirilor propuse de către clienţii noştri dragi.

Poate unul dintre cele mai de vis momente pe care le trăiţi în timpul petrecerii de nuntă este primul vostru dans special, dansul mirilor.

Pe lângă efectele speciale folosite de DJ, pe lângă paşii de dans pe care i-aţi învăţat cu mare atenţie, reuşita acestui moment important din cadrul petrecerii de nuntă depinde şi de piesa muzicală aleasă. Muzica ce deschide acest dans special trebuie să fie magnifica, să stârnească emoţii şi să creeze un moment perfect şi romantic.

În cazul în care sunteţi în căutarea de melodii perfecte pentru dansul mirilor, dacă vreţi să aflaţi şi preferinţele altor cupluri, mai jos vă vom prezenta un top al pieselor muzicale pe care dragii noştri clienţi le-au ales.

Sperăm că acest top al melodiilor alese de clienţii noştri să vă inspire şi să vă ajute în căutarea melodiei perfecte pentru cel mai frumos moment din cadrul nunţii – dansul mirilor.

1. Lana Del Rey – Young and Beautiful

O melodie ca o călătorie înapoi în minunata epocă a anilor ’20 (coloana sonoră a filmului The Great Gatsby). Dansul mirilor va fi superb pe acordurile şi pe versurile minunate al acestei melodii care este ca o declaraţie eternă de dragoste.

2. Ed Sheeran – Give Me Love

O piesă magnifică pentru un cuplu tânăr. Ideală în cadrul unei nunţi moderne.

3. Michaelangelo & Jasmin Cruz – Dreams come true

Dacă iubiţi muzica clasică, aceasta melodie cu acorduri clasice combinate cu tonuri moderne este mai mult decât ideală. O piesă muzicală ce aduce bucurie în inimile voastre şi va face să realizaţi că visul vostru se împlineşte.

4. Faith Hill – There You’ll Be

Coloana sonoră a celebrului film “Pearl Harbour” este ca un imn pentru o iubire nemuritoare, o iubire unică şi specială. O melodie ideală pentru un dans special ce va va umple inima de emoţii.

5. Lonestar – Amazed

Povestea voastră de dragoste este unică, de aceea primul dans trebuie să fie acompaniat de acordurile unei melodii la fel de speciale.

6. Eric Clapton – Wonderful Tonight

Dansul mirilor are loc în cea mai specială seară din viaţa voastră iar versurile acestei piese exprimă emoţiile şi iubirea ce o simţiţi în sufletele voastre.

7. Keith Whitley – Don’t Close Your Eyes

O piesa superbă pentru cei care adoră acordurile unei muzicii în stil country. O melodie pentru romanticii incurabili, ce stârneşte emoţii de neuitat.

8. Garou & Céline Dion – Sous Le Vent

Această piesă muzicală deosebit de romantică vă va face să vă simţiţi în al nouălea cer, pe aripile iubirii.

9. Francois Feldman – Les Valses De Vienne

Un vals vienez trebuie dansat pe acordurile line ale unei melodii cu versuri în limba franceză! O alegere perfectă pentru o nuntă romantică.

10. Ozzy Osbourne – Dreamer

Melodia lui Ozzy Osbourne este cu siguranţă magnifică şi va transforma dansul mirilor într-un moment parcă desprins dintr-un vis.

11. Celine Dion & Il Divo – I Believe In You

Iubirea voastră vă conduce pe noi meleaguri iar dansul vostru se va transforma într-un moment de basm. O melodie ideală pentru o nuntă clasică.

12. Rod Stewart – Have I Told You Lately

O melodie veche, dar care nu îşi va pierde niciodata frumuseţea. Vă veţi simţi speciali în frumoasa seară a nunţii voastre.

13. Sting – When We Dance

Un dans special pe un nor de romantism. Aceasta melodie va transforma acest moment într-unul cu totul aparte.