Skip links

Tipuri de evenimente pentru care poți angaja un DJ

Alegerea unui DJ care să răspundă de atmosfera unei petreceri, a devenit un trend din ce în ce mai popular. Dacă până acum nunțile erau principalele evenimente unde serviciile de DJ erau solicitate, în ultimii ani, tot mai multe evenimente au parte de divertisment asigurat de o persoană profesionistă și un playlist plin de muzică bună. Fie că e vorba de botez, petrecere de crăciun sau o zi de naștere, un DJ te poate ajuta să asiguri distracție pentru fiecare invitat. 

Nuntă

Atunci când plănuiești nunta, știi deja că muzica este un factor important pentru buna desfășurare a evenimentului. Un playlist bine ales va ridica invitații de la mese și va face ca nunta să fie una memorabilă. 

Un DJ va discuta cu tine și îți va pregăti momentele muzicale în funcție de tipul invitațiilor, tema nunții și personalitatea voastră. De asemenea, un DJ poate să facă anunțuri în timpul nunții și să schimbe muzica în funcție de atmosferă. 

Dacă DJ-ul ales este pe aceeași lungi de undă cu voi, el vă va ajuta să vă luați o grijă de pe umeri în ziua voastră specială. Nu uitați să discutați toate îngrijorările pe care le aveți și să îi puneți cât mai multe întrebări. 

Botez

Creștinarea celui mic reprezintă un moment important în viața voastră de familie, astfel că merită o petrecere de neuitat. Iar pentru ca atmosfera să fie cât mai memorabilă, muzica este extrem de importantă. Alături de familie și prieteni vă puteți petrece pe hituri cunoscute sau piese îndrăgite de toți, atent alese de DJ-ul vostru. Pentru ca totul să meargă ca la carte, alegeți DJ-ul în funcție de experiență, recomandări și seriozitate. Un bun profesionist va ști cum să aleagă muzica și cum să ridice de la masă invitații. 

Majorat

Dacă te pregătești de majorat, cu siguranță vrei ca acesta să fie un eveniment la care toți invitații tăi o să petreacă și o să se simtă bine. Ca să eviți problema muzicii și schimbarea playlistului în funcție de preferințele fiecărui participant, angajează un DJ care va știi ce piese să includă, astfel încât să fie pe gustul tuturor. Dar cel mai important, discută cu un DJ ca să îi explici ce preferințe ai tu și prietenii tăi. Iar la final nu rămâne decât să te bucuri de petrecere și de faptul că oficial ai devenit adult. 

Evenimente corporate

Pentru evenimentele corporate, cum ar fi petrecerile de Crăciun sau celebrarea reușitelor care ajută la socializare și închegarea echipelor, un DJ poate fi un pilon important în reușita acestora. Fiind un eveniment care aduce împreună multe tipuri de persoane, cu diferite gusturi muzicale, ai nevoie de o persoană care să știe cum să creeze playlistul astfel încât să fie pe placul tuturor. Atunci când cauți un DJ pentru eveniment corporate, să ai în vedere să discuți tematica, așteptările companiei legat de petrecere și diferite îngrijorări. Nu lăsa nimic la voia întâmplării. 

Leave a comment