Skip links

Testimoniale

Butiurcă Vlad-Olimpiu & Diana – Restaurant Alesia Corunca

Bună cititorule! Am avut plăcerea de a-l avea pe Tiberiu şi echipa lui alături de mine la nunta mea. Şi i-am mai văzut la lucru la alte 2 evenimente. Îţi spun cu mâna pe inimă că, echipa de la PlusAudio face toţi banii. Sunt nişte oameni profesionişti cu gusturi muzicale superbe. Echipa este foarte bine organizată, au aparatura de ultimă generaţie şi noutăţi (tun cu CO2). Sunt meticuloși şi apleacă urechea la cerinţele clientului. All in all, îi recomand cu drag pentru orice eveniment. Ai ales DJMures, ai scăpat de grija sonorizării!

Szabó Tibor & Imola Csilla – Restaurant Sandoria

Deja  la prima întâlnire, Tibi ne-a spus ceea ce am fi spus și noi daca ar fi trebuit să formulăm ceea ce ne dorim. În timpul pregătirilor nu ne-am făcut deloc griji pentru muzică și bine am făcut că am avut încredere în el pentru că ne-a depășit toate așteptările. Invitații încă ne spun că petrecerea a fost foarte reușită. Tibi nu știe doar ceea ce se poate învăța, ci simte foarte bine oamenii. Poate de aceea ascult de atunci foarte des The WHO 🙂

Pongrácz Mátyás & György Katalin – Castel Teleki Gornești

Suntem foarte bucuroși că l-am ales pe Tibi, a creat o atmosferă minunată. Ne-am dorit o nuntă care să ne reprezinte pe noi, nu să respecte neapărat tradițiile sau să răspundă altor așteptări. Nu am fi putut să găsim un partener mai bun, care să ne asculte și să răspundă dorințelor noastre, fiind în egală măsură un profesionist și un om de la care am primit sfaturi bune pentru realizare nunții visate.

Colceriu Ovidiu & Blanka – Restaurant Sandoria

Mulţumim pentru atmosfera electrizantă de la nuntă. Recomand aceşti profesionişti cu o doză sănătoasă de nebunie. Simt pulsul ringului de dans şi ştiu să-l ridice. Fac faţă cu succes la cereri mai solicitante, ţinând cont şi de mofturile mirilor şi de lumea din sală – pentru noi a trebuit o combinaţie umpic mai aparte, să mişte toată lumea şi să fie pe gustul nostru – toate s-au potrivit şi a ieşit o nebunie peste aşteptări. Recomand cu încredere.

Ciula Cristian – invitat nuntă

Am participat la două nunți unde muzica a fost lăsată pe seama lui Tibi. Participanții la nuntă diferiți, nunți diferite un singur lucru în comun: muzica. La ambele muzica a fost punctul forte. DJ-ul un profesionist desăvârșit. A reuşit să citească foarte bine doleanțele nuntaşilor astfel încât distracția a fost la cote maxime. Recomand cu încredere!

Suntem deosebit de muțumiți de serviciile voastre! La noi s-a întâmplat ca, doar cu o lună înainte de nuntă, fostul DJ să ne anunțe că nu ne mai poate asigura serviciile lui. Disperați, am căutat alternative până când ne-am întâlnit cu Tibi Pál și echipa lui. Cu o pregătire profesională de înaltă calitate, încredere ce derivă din bogata experiență, într-un timp scurt au reușit să ne ofere o soluție satisfăcătoare pentru ambele părți. Serviciile oferite la nuntă au depășit promisiunile. Vă mulțumim foarte mult că ați contribuit la reușita celei mai frumoase zile din viața noastră !

Madarász Róbert Rossi & Kinga – Restaurant Sólyom Sg de Mureș

Török Szilárd – staroste/MC

Dacă veți păstra aceeași seriozitate, abordare și entuziasm pe care le-am întâlnit la voi de-a lungul anilor, prezic echipei DJ Mures o carieră lungă. Continuați tot așa! Clientela voastră a avut, are și va avea parte de cele mai bune servicii !

Szövérfi Karolina – Petrecere de Revelion

Profesionalism la cel mai înalt nivel !!! 😉 Mulțumim pentru cea mai recentă petrecere de Anul Nou, la care ai reușit să ne oferi o atmosferă de club de cea mai bună calitate. Nu am cunoscut încă pe nimeni care să nu fi fost mulțumit de serviciile voastre, și eu le recomand din inimă. Bravo băieti, vă felicit!

Dumitrescu Marius & Csilla – Restaurant Caesar Tg-Mureş

Secretul unei petreceri de succes este muzica de calitate, adaptată în funcţie de preferinţele fiecărui invitat. DJ-ul nostru a ţinut cont de toate particularităţile şi a reuşit să dezvolte un program muzical pe gustul tuturor şi astfel a avut aport foarte important la succesul întregului eveniment.

Colcer Nicoleta şi Vlad – Restaurant Caesar Tg-Mureş

Muzica a fost pe gustul nostru, variată şi am văzut că lumea s-a simţit bine. Evitând unele momente (dar care pot fi îmbunătăţite pe viitor) vom recomanda acest DJ şi altor viitori miri pentru a se simţi la fel de bine ca şi noi, Vlad şi Nicoleta. Îţi mulţumim Tibi pentru atmosfera creată. Cât mai multe nunţi pe viitor (ca DJ 🙂 ) PS: pe mireasa au durut-o picioarele de la prea mult dansat 🙂

Ruţa Ioana & Vlad – Restaurant Sandoria Tg-Mureş

Am avut o nuntă de vis! Când suntem nuntaşi, cele mai importante lucruri pentru noi, sunt muzica şi aperitivul. Dacă muzica nu e cum trebuie, lumea nu se ridică de la masă. Noi, pentru nunta noastră, am ales doar DJ, fără solist. Înainte de nuntă, unele persoane ne-au spus că o să ne pară rău dacă nu luăm şi un solist ce sa cânte în timp ce se serveşte mâncarea. Nu am ţinut cont de acest sfat. Am ales doar DJ (din echipa PLUSAUDIO) şi nu am regretat. A ştiut tot timpul ce muzică trebuie şi când trebuie să pună, pentru a menţine atmosfera pe ringul de dans. Începand de la dansul mirilor (unde am avut fum greu, care nu s-a împraştiat în sală şi nici nu au degajat miros neplăcut) până la finalul nunţii, muzica a fost potrivita pentru toate categoriile de persoane de la nuntă şi pentru toate momentele nunţii, dat fiind faptul că nu a existat piesă pe care să fie gol ringul, inclusiv în timp ce mâncarea era pe masă. La finalul nunţii când am tras concluziile, am fost foarte multumiţi de alegera facută pentru muzică. Tiberiu Pál a fost primul şi singurul DJ cu care am vorbit înainte de nuntă, când am ales partea de muzică. Când am văzut ce fel de persoană e, cât de deschis vorbeşte cu oamenii şi câăt de mult interes îşi dă pentru munca ce o face, am rămas să colaborăm cu el. Pe o parte am riscat (neştiind aproape nimic despre Tiberiu Pal), pe o parte am câştigat foarte mult. Datorită lui, am avut o nuntă minunată, cu toate genurile de muzică şi cu distracţie la maxim!!  Îţi mulţumim foarte mult pentru serviciile acordate şi îl recomandăm cu cea mai mare încredere. Un mic sfat pentru viitorii miri: nu vă uitaţi la bani înainte de nuntă. Faceţi o comparaţie calitate/preţ şi veţi avea o nuntă superbă. Tiberiu Pál merită toţi banii pentru atmosfera ce o face la nuntă!!!

Pollac Timea & Csaba – Pensiunea AnKa Reghin

Povesta noastră cu Tibi începe aşa: l-am ales fără să ştim ce poate bazându-ne pe încrederea în naşul nostru, dar nu am regretat! Prima întâlnire a fost în Reghin, la un suc, unde ne-a arătat poze, videoclipuri şi ne-a povestit despre cum vede el nunta noastră, bazându-se pe ceea ce i-am spus despre noi, relaţia noastră şi totul a fost un succes! Nunta noastră a fost de vis, ţinând cont şi de faptul că am avut o nuntă amestecată maghiaro-română. Toţi invitaţii ne-au mărturisit că s-au simţit minunat, au dansat şi s-au distrat pe toate genurile muzicale, fiind foarte mulţumiţi de atmosfera creată de DJ-ul nostru Tibi! Scurt şi la obiect: alegeţi PlusAudio pentru orice eveniment din viaţa voastră! Nu o să regretaţi!

Cichi Kinga & Alin – Restaurant AnKa Reghin

Căutând un DJ am ajuns la un Târg de Nuntă unde am întâlnit un om cu caracter, hotărât şi care ştie ce face pentru o nuntă perfectă. De la prima discuţie am ştiut că Tibi va fi DJ-ul la nunta noastră. Aflând că este şi staroste nu am mai stat pe gânduri şi am decis că este omul potrivit pentru a fi alături de noi în cele mai frumoase clipe din viaţă. Îi mulţumim lui Tibi şi echipei PlusAudio pentru ajutorul acordat la organizarea nunţii, pentru efectele speciale, fum greu şi calitatea deosebită a sonorizării. Într-un cuvânt este profesionist! Recomandăm tuturor cu încredere serviciile PlusAudio.

Rusu Mirabela & Marius – Restaurant Europa Târgu Mureş

Am mers pe mâna lui Tibi fără să stăm pe gânduri. Încă de la prima întâlnire a dat dovadă de profesionalism, a venit cu idei şi ne-a ghidat în tot demersul. Ceea ce ne-am dorit noi a fost să uităm că suntem la o nuntă şi să ne distrăm ca la o petrecere între prieteni. Iar Tibi a înteles perfect acest lucru şi a făcut ca ringul de dans să fie mereu plin, satisfăcând toate categoriile de vârstă prezente. Îi mulţumim pentru momentele muzicale plăcute pe care ni le-a oferit şi îl recomandăm cu căldura la orice oră.

Epure Mircea Nelinio & Alina – Restaurant Privo Mureş

Din punctul meu de vedere, pentru a avea o nunta reuşită trebuie mâncare bună, băutură bună şi mai ales muzică bună. Spre fericirea noastră la partea de muzică am dat lovitura cu ajutorul echipei PlusAudio. Profesionalismul de care au dat dovadă de la început până la sfârşitul evenimentului şi experienţa dobândită în timp şi-au spus cuvântul la nunta noastră care a avut loc. Am primit multe laude de la invitaţii noştri pentru muzica bună ce i-a încântat pe tot parcursul nunţii. Vă mulţumim PlusAudio pentru serviciile voastre şi toate recomandările din partea noastră!

Schmid Marc & Diana – Hanul Dracula Sighişoara

Ne face mare plăcere şi îl recomandăm cu toata încrederea pe Tiberiu Pal ca şi DJ pentru nuntă. Am ales să colaborăm cu Tibi bazat întâi pe informaţiile extrem de utile de pe website, iar apoi bazat pe profesionalismul demonstrat pe parcursul a câtorva discuţii via Skype (locuim în afara ţării). Am fost de la bun început impresionaţi de flexibilitatea, dedicaţia şi respectul lui Tibi faţă de munca lui: profesionist desăvârşit, a verificat în prealabil locaţia, s-a interesat de structura nunţii şi tipul invitaţilor, a fost spontan şi a ştiut să aleagă muzica potrivită momentului. Pe tot parcursul petrecerii ne-am simţit cu toţii minunat (inclusiv Tibi 🙂 ), am dansat, am povestit şi din nou am dansat! Tibi a reuşit să creeze o armonie deosebită între muzica potrivit aleasă şi atmosfera petrecerii. Pentru toate acestea, Tibi, noi îţi mulţumim frumos! PS: pentru poze de la eveniment accesaţi >>>click aici<<< al fotografului de la eveniment, Adrian Morar

Szakacs Szilard & Szende – Cortul Apollo RAB Benta

În primul rând vrem să-i mulțumim din suflet lui Tibi serviciul impecabil pe care a prestat împreună cu echipa lui. Am vrut să organizăm o nuntă de calitate, iar prin contribuția echipei DJ Mureș, am și reușit acest lucru. Experiența noastră în detalii: Am auzit multe lucruri despre DJMures.ro Veștile bune se răspândesc repede, dacă reușești să oferi servicii de calitate. Datorită faptului că trăim în străinătate, am avut puține emoții în legătură cu gestionarea comunicației, dar din fericire nu s-a pus deloc această problemă. Am luat legătura cu Tibi aproximativ cu 6 luni înainte de nuntă, iar după o conversație de 20 de minute am primit repede răspunsurile pe care le căutam. Am stabilit data întâlnirii și vrem să accentuăm cât de important este o întâlnire personală pentru stabilirea detaliilor. După întâlnire totul s-a decurs lin și până în ziua nunții n-am avut alte responsabilități decât să confirmăm faptul că totul decurge conform planului. La nuntă am avut și muzică live, dar echipa de DJ s-a adaptat perfect și au fost întotdeauna la înălțimea situației. Băieții au făcut o petrecere extraordinară. Vă recomandăm serviciile lor cu încredere. UN MIC SFAT: Puneți-vă de acord în privința stilului și genului de muzică, dar nu vă amestecați în crearea playlist-ului. Nu trebuie să fii profesionist ca să rulezi un playlist de pe un laptop. N-o să regretați, fiindcă în acest fel se va observa calitatea și petrecerea va fi garantată.

Mihăila Rareş & Alina – Hotel Black Lord

L-am cunoscut pe Tibi în mai 2013. Am avut o scurt[ întâlnire cu el şi ne-a lăsat o impresie foarte bună fiind punctual şi bine pregătit. Muzica aleasă la nuntă a fost exact aşa cum am stabilit-o împreună cu el, îmbinând atât stilurile vechi cât şi cele mai noi aparaţii. After party-ul a fost extraordinar. În caz că sunteţi în căutarea unui DJ, sunaţi-l pe Tibi şi invitaţi-l la un ceai, nu veţi regreta.

Buţiu Florian Cosmin & Éva Ibolya – Restaurant Diamant

Aș recomanda oricui care vrea să aibă o nuntă reușită ! Mi-a plăcut seriozitatea lor de care au dat dovadă din prima clipă până la sfârsit! Am fost foarte mulțumiți și invitații la fel! Ne-am distrat de nota 11! Big like! Am fost surprinși plăcut atunci când ne-au oferit și o surpriză! A fost o foarte bună alegere mai ales că am avut nuntă mixtă și nu am știut ce echipă să alegem, însă nu am dat greș! Ei știu exact ce au de făcut și au făcut o atmosferă de neuitat! Aș alege aceeași echipă la orice eveniment din viața noastră! Alegeți-i că nu o să vă dezamăgească! Salutări Tibi! You are the best!

Fabian Horaţiu & Alina – Restaurant Sandoria

Noi am avut nunta anul trecut în august. L-am avut ca DJ pe Tibi. Recomand cu toata încrederea. Şi-a facut datoria exact cum ne-am înţeles înainte de nuntă. Ne-a placut pentru ca ne-a dat idei şi sfaturi pentru nuntă, a ţinut cont de ce ne dorim, a ştiut sa lege melodiile între ele – nu a făcut un haos, au fost toate genurile de muzică, i-a făcut pe toţi să se simtă bine. Într-un cuvânt a fost cea mai buna idee să îl contactăm pe Tibi pentru a avea o nunta extraordinară. Îţi mulţumim ca ai ajutat la această zi superbă din viaţa noastră.

Chris Perkins & Andra – Hanul Dracula Daneş

Am avut plăcerea de a colabora cu Tibi pentru nunta noastră în iulie 2017. Recomand cu toata încrederea tuturor care doresc ca la nunta lor să aibe parte de muzică, nu zgomot. Tibi mi-a întrecut aşteptările prin interesul acordat atât înainte de eveniment cât şi în ziua nunţi asigurându-se că toate detaliile pe care le-am discutat au fost respectate. Am avut invitaţi de toate vârstele şi toate gusturile muzicale, dar Tibi a reuşit să întreţina atmosfera pe întreaga perioadă, a reuşit să o facă chiar şi pe bunica să danseze pe AC/DC. Tibi vă poate demonstra că lumea se poate distra FĂRĂ MANELE. Nu doar playlistul creat a fost de calitate ci şi sunetul, iar intensitatea volumului în funcţie de momente a fost foarte bine planificat. Nu pot decât să aplaud calitatea şi profesionalismul şi cu DJMures de asta o să aveţi avea parte.

Țînteanu Niculiță & Andreea – Castelul Teleki Gorneşti

Recomand cu încredere! DJMures.ro, o echipă foarte competentă care ştie să-ţi îndeplinească orice cerinţă muzicală! Lumini, sonorizare şi muzică excelentă! Tibi este foarte disponibil şi colaborator în ceea ce priveşte idei si activitati „extra”. Ideal pentru nunţi mixte ca a noastră (cu invitaţi români şi maghiari). Mulţumim DJMures.ro!

Mezö Csongor & Alexandra Loredana – Boema Ballroom Corunca

@Alexandra: DJ Tibi, ești un om de milioane! Ai creat amintiri de neuitat, nu doar în sufletul nostru ci și al invitaților noștri! Te recomand cu drag, oricând, oricui pentru că la profesionalismul de care ai dat dovadă sunt sigură că poți să mulțumești și cel mai pretențios invitat! Pentru noi, ziua de 27 MAI 2017 rămâne de neuitat și datorită prezenței tale! Așadar, mulțumim din nou! Să aveți un an plin, cu multe evenimente reușite! Noi ne revedem la botez. 😉 @Csongi: I would Highly recommend due professionalism and top quality!!!

Girbe Sebastian & Mirabela – Restaurant Diamant

Dacă vrei ca evenimentul tău să aibă o nuanţă deosebită atunci alege DJMures.ro! O echipă formată din oameni tineri, plini de viaţă, organizaţi, punctuali cu temele făcute în ceea ce priveşte muzica, genuri muzicale. Dacă o să alegeţi DJ Tibi, nu vă alegeţi doar cu DJ pentru eveniment ci şi cu un prieten! Mulţumim frumos DJ Tibi pentru atmosfera creată la nunta noastră din 02.09.2017, mulţumim pentru ziua noastră specială!

Kéményes Alpár Tibor / AnnaMária – Pădurea Rotundă Marion Reghin

If you are a bride to be, DJ Tibi is a must have on your wedding list! Look no further, he is the best! Trust me, you will need an experienced and trustworty person on your BIG day. Tibi won’t let you down, even more, he will give his very best, so that you can have the time of your life, while friends and family will be dancing around you ALL DAY LONG! We recall our special day with joy- where everyone was dancing and singing together- Tibi united us on a different level. Tibi is a professional DJ, with more than 20 years of experience, and we knew we wanted him to be our DJ after our first chat. With great pleasure and love we reccomend DJ Tibi’s services, and we can promise you two things- you will have the BEST TIME on your special day, and will have NO WORRIES as far as the party and magical mood/ atmosphere goes! We reccomend DJ Tibi with great pleasure!

Balea Daniel & Sorina – Restaurant Sandoria Tg-Mureş

Mulţumim din suflet pentru că aţi contribuit ca ziua noastră să fie perfectă!! Tibi e un om de milioane, nu a fost numai MC şi DJ, a fost omul pe care ne-am bazat şi care ne-a susţinut înainte şi pe durata nunţii, omul care ne-a sfătuit şi ne-a răspuns la toate întrebările! Mulţumim întregii echipe! Fumul greu, luminile şi sonorizarea perfecte! Suntem clienţi mulţumiţi care am alege din nou şi din nou serviciile voastre! Recomandăm cu încredere!

Györfi György & Hajnal – Periș, jud. Mureș

Pot să spun că sunt foarte mulțumit că în cea mai frumoasă zi a vieții noastre am ales echipa DJ Mureș. Mulțumim mult încă o dată! Fiecare melodie, felul în care au știut să atragă invitații pe ringul de dans, totul a arătat că lucreaza cu sufletul, nu a lipsit nimic. Eu, ca mire, mireasa și invitații, toți am fost mulțumiți. Mulțumim mult și vă dorim mult success, Riki și Tibi!!!

Gyerkő Zsolt-Zsombor – fotograf Momentum Photograpy

Este echipa pe care aș alege-o la nunta mea când va fi cazul … too bad că Tibi o să fie invitat (auzi, Tibi, pregătește-te 😀 ) – sau am putea să ne certăm până atunci, ca să vină ca DJ! 🙂) Dar să punem gluma deoparte, el/ei sunt cei care sunt foarte atenți la cererile clienților. Pun mare preț pe comunicarea cu clienții, încă de la prima discuție, ceea ce este foarte rar întâlnit la un DJ de evenimente, vă zic sincer! Găsesc întotdeauna muzica perfectă pentru momentul perfect … nu am fost la nuntă slabă cu ei! Ca o mică precizare: dacă aveți un eveniment unde invitații vorbesc mai multe limbi, Tibi este alegerea perfectă – stăpânește cu o desăvârșire de invidiat repertoarele multor țări și culturi. Alegeți DJMureș cu încredere! Garantez!

Felméri Szilárd & Izabela – Restaurant Europa

Mulţumim mult de tot. Am fost extrem de mulțumiți atât noi cât și invitatii. Sunteti o echipă de milioane. Aş apela la voi ori de câte ori va mai fi nevoie. Fumul greu a fost de vis … iar de muzică nici nu mai zic … le-ați făcut în așa fel încât să fie pe placul la toată lumea. Vă mulțumim mult încă odată!!!

Veress Zoltán & Aura – RAB Benţa, Cortul Apollo Sg. de Mureş

Mulțumim mult Tibi pentru tot. Ieri am apucat sa vorbim cu invitații si despre muzica, cu totii au fost foarte multumiti,de noi nici nu mai vorbesc: super multumiti, putin spus! A fost o zi magnifică, iar tu ne-ai ajutat foarte mult, fără tine nunta nu ajungea la nivelul dorit, nunta noastră la superlativ! Nu regretăm pentru nici o secundă alegerea făcută şi cu tot dragul te vom recomanda ori de câte ori vom avea ocazia! O nuntă mixtă, romano-maghiară, neapărat cu Tiberiu Pál trebuie dansată!

Chen Bo & Oana-Zenaida – Castel Haller, Ogra

My wife and I organized our wedding at Castel Haller (Ogra) where they recommended DJ Mures for the party. I am a seasoned DJ in France, my expectations where very high, both of sound & light equipments and the DJ for the most important night of my life (so far). The most important for me was the ability of the DJ to feel the audience and play the right song at the right time. The result: they did an ABSOLUTELY AMAZING JOB. We were in touch with Tibi who introduced us to DJ Andrei. The wedding room was small, they still came with a 2.2 system with 2 moving head mounted on LED lit totems. It was perfect for the occasion and for the place. DJ Andrei was very thoughtful, willing to understand exactly what we wanted and guiding us through the first dance song and folkloric songs details. We even had a last minute wish : have heavy smoke for our first dance. DJ Mures just did it. We had so much fun that night. Thank you Tibi and thank you DJ Andrei, you are great !! 😀 I strongly recommend. Cheers

Todor Marika & Robi – Cortul Apollo Sg de Mureș

Salut Tibi! Îți mulțumesc foarte mult că ai fost alături de noi, ai intreținut atmosfera cu umorul și veselia ta  și nu în ultimul rând, ai asigurat o muzică care a mulțumit toate gusturile. Ai un simț care te face să înțelegi pe ce muzica s-ar distra invitații, cred că asta se numeste profesionalism. Iar tu ești un profesionist, lucrezi cu inima și sufletul, iar acestea nu se pot cumpăra. Deși noi nu ți-am dat un playlist, au fost melodii care m-au făcut să mă uit la Robert și să-l întreb dacă el le-a cerut. Una dintre ele a fost melodia lui preferată, a ascultat-o mult înainte de nuntă – nu era o melodie actuală- și nu a cerut-o, tu ai simțit că trebuie să o pui:) Te recomand din tot sufletul și sunt convinsă că am făcut cea mai bună alegere cu tine. Îți dorim să îți faci întotdeauna munca cu tot atâta dăruire. Mulțumim !

Sprînceanu Diana & Gabriel – Peştişorul de Aur Laguna

Am avut o nuntă extrem de frumoasă, toată lumea s-a simţit extraordinar şi s-a dansat cum nici nu credeam. Băieţii simt sala şi muzica a fost absolut perfectă. Avem o mulţime de poze în care prietenii noştrii sunt cu gura până dincolo de urechi. Am primit o mulţime de felicitări şi avem invitaţi din alte oraşe care vor să-i importe 🙂 Datorită vouă am avut nunta de vis care ne-o doream. În afara de asta am primit de la Tibi o mulţime de sfaturi care ne-au ajutat enorm atât atunci cât şi cu pregătirile de inainte. Mulţumim din suflet pentru tot ce ne-aţi oferit!

Roşca Alina & Ovidiu – Restaurant Atrium Ungheni

Despre Tibi nu ştiam foarte multe, soţul meu îl văzuse lucrând la câteva nunţi împreună … aşa că am mers pe mâna lui şi bine am făcut 🙂 La nunta noastră, Tibi, ca DJ a reuşit prin muzică să creeze atmosfera care pe noi ne reprezintă cel mai bine: am fost toată seara dinamici, veseli … super happy şi in „love” 🙂 Din punctul nostru de vedere eşti un adevărat profesionist şi îţi mulţumim încă o dată pentru tot ce ai făcut la fericitul nostru eveniment. Ca om, Tibi este un tip foarte serios la prima vedere (prea profi uneori 🙂 ), însă discutând cu el poţi observa cum „se transformă” într-o persoană cu mult simţ al umorului … într-un prieten cu care poţi discuta şi care îţi poate oferi sfaturi preţioase pentru nunta ta şi nu numai. Cu siguranţă te vom aştepta şi la alte evenimente din viaţa noastră! Mulţumim mult de tot!

Drăgan Mihai & Mădălina – Castel Haller, Ogra

În septembrie am avut parte de o nuntă croită exact pe gustul nostru, în mare parte şi datorită colaboratorilor minunaţi cu care am lucrat. Unul dintre ei e Tibi Pál, responsabil cu motorul distracţiei: muzica. O întâlnire „live”, câteva rânduri pe chat şi un Skype au fost suficiente pentru a stabili toate detaliile înainte de ziua Z. Tibi a fost de la început deschis, întelegator şi flexibil şi, cel mai important, a înteles repede ce vrem şi, mai ales, ce nu vrem să auzim. Setup-ul de sunet a ieşit foarte bine, iar luminile instalate nu au făcut decât să completeze arhitectura bogată a sălii. Am convenit că-i lăsăm mână liberă la selecţia pieselor şi succesiunea momentelor, singurele noastre doleanţe fiind mai degrabă legate de genuri muzicale. Trebuiau impăcaţi „tinerii” şi „bătrânii” cu gusturile rock şi heavy ale mirilor, ceea ce Tibi a reuşit cu brio. Lumea s-a simţit excelent până la final şi ringul de dans a fost tot timpul ocupat. Dacă vreţi o nuntă din categoria „aşa trebuie”, dacă-i musai să ţopăiţi ca pinguinii sau să sorbiţi ciorba pe ritmuri special alese, dacă nu vreţi să vă auziţi cu vecinul de la masă şi dacă ţineţi morţiş să vă ţiuie urechile vreo 3 zile după eveniment, dacă vreţi proiecţii cu inimioare sau semafor colorat ca-n anii 90, atunci NU luaţi legătura cu Tibi! Restul, sunaţi cu încredere.

Benyi Timea și Robert – Peştişorul de Aur Sancrai

A fost un chef foarte bun, cu o echipă foarte bună și un DJ grozav. Muzică pentru toate vârstele, toate stilurile și toată lumea s-a distrat. Este succesul unei nunți reușite – mâncarea trebuie să fie bună iar muzica și mai bună. Nota 10*** din partea noastră. Mulțumim foarte mult, a fost cea mai bună petrecere.

Bartha Robi & Iza – White Horse Gornești

Salut! Noi suntem deja după ziua nunții. Dacă sunteți încă nehotărâți între a alege un DJ sau o formație, atunci noi putem să vă spunem un singur lucru – Tibi e omul potrivit. De la prima întâlnire am simțit că ne cunoaște, ne ghicește fiecare gând și știe să se adapteze. Omul potrivit. Flexibil. Dacă vreți o petrecere la care toți se simt bine, muzica e potrivită tuturor gusturilor și toată lumea rupe ringul de dans, Tibi e omul vostru. Dacă e nuntă, atunci să fie DJ, dacă e DJ, atunci să fie Tibi. Moto: calitate și fericire. După șapte luni am primit acest mesaj de la ei: Tibi, de ceva vreme ne pregătim să-ti mai spunem ceva, căutam momentul potrivit, acum doar așa, spontan: anul acesta am fost la cinci nunți și la fiecare ne-am gândit la tine și i-am mulțumit lui D-zeu că ne-a dat minte când te-am ales pe tine. Îți mulțumim încă o dată ! Dacă vreodată repetăm cheful, pe tine te căutăm !

Stelescu Péter & Timea – Restaurant Darina

În momentul în care începi planificarea nunţii, una dintre cele mai importante alegeri este muzica, deoarece de acest lucru va depinde atmosfera de la petrecere. Înainte de a decide pentru ce optăm aveam îndoieli vizavi de DJ. Ne-am întâlnit cu Tibi şi am decis să colaborăm. În momentul de faţă pot afirma că a fost o decizie extraordinară. Am avut parte de o atmosferă extraordinară la nuntă, cu invitaţi dansând de la primul minut până la sfârşit. Mulţumim enorm Pál Tibi şi sperăm din suflet că vei lumina petrecerea multor tineri dornici de muzică de calitate la nunta lor, mixat de un DJ fenomenal.

Sandu Adi & Kinga – Valea Verde Retreat Cund, jud. Mures

Vrem să-ti mulțumim încă o dată pentru petrecerea grozavă pe care ne-ai asigurat-o. Toți au fost foarte mulțumiți, dar mai ales noi ne-am simțit foarte bine. După dansul mirilor, când am auzit melodia lui Leonard Cohen – In My Secret Life, am știut imediat că distracția e în mâini bune… (e una din melodiile mele preferate 🙂 ) Te pupăm și îți dorim succes pe mai departe!

Dénes Ferenc & Tünde – Restaurant Perla

Acum trei ani am participat la o nuntă unde Tibi a asigurat muzica. Am putut să-i cunoaștem pasiunea și dăruirea cu care își desfășoară activitatea. Deja acolo am decis că la nunta noastră și noi am dori o asemenea atmosferă. Cu ajutorul lui Tibi, acest lucru a devenit realitate în acest an. Majoritatea invitaților, alături de noi, s-au simțit minunat. Mulțumim mult, Tibi!

Fodor George & Ioana – Restaurant Pescăruş Week-End

Am avut o nuntă minunată şi un DJ deosebit. Muzica a ţinut plin ringul de dans până la final. Mulţumim din suflet Tibi pentru atmosfera pe care ai creat-o în cea mai importantă zi din viaţa noastră, atât ca DJ cât şi ca staroste. PS: după câteva luni: „Până acuma la fiecare nuntă la care mergem cu Ioana …. căutam un staroste ca şi tine sau măcar aproape de tine da nici 15% nu se apropie de tine …”

Bejan Paul & Monica – Restaurant Marion Reghin

Îl descriu pe Tibi Pál (PlusAudio) în 3 cuvinte: calitate, profesionalism şi distracţie. Pe noi ne-a convins încă de la prima nuntă la care l-am întâlnit (Noemi şi Adi) şi cred că dragostea faţă de oameni şi muzică este răspunsul la faptul că ceea ce face, face atât de bine. Pachetul ales de noi a inclus sonorizarea, fumul greu şi luminile, pachet de care am fost foarte mulţumiţi şi pe care îl recomandăm. Îţi mulţumim Tibi, că ai facut în aşa fel încât totul să fie perfect.

Kása Sándor și Magdolna – Pescarus Week-End

Pentru noi, amintirea acestei zile nu ar fi fost deosebită fără ajutorul lui Tibi. Am întâlnit în el o personalitate deosebită, care ne-a stat alături cu vasta lui exeriență și intuiția lui remarcabilă. Dacă cauți o persoană de încredere și în egală măsură un profesionist, atunci poți lăsa cu încredere atmosfera nunții tale în mâinile lui Tibi. Vei putea regreta doar că nu l-ai ales pe el.

Szűcs Emese & Imre – Castel Haller Ogra

Nunta noastră nu a fost una tradițională. Vroiam ceva deosebit și a fost foarte important ca această zi să fie perfectă. Tibi ne-a fost de foarte mare ajutor, a înțeles perfect ce ne doream și a făcut tot ce i-a stat în putință să corespundă dorințelor noastre. A și reușit, îl recomandăm tuturor.

Simion Alexandra & Mihai – Restaurant Manadas Tg-Mureş

Recomandăm cu încredere echipa PlusAudio care a fost alături de noi nu la unul, ci la doua evenimente speciale 🙂 Muzica şi atmosfera creată au fost excelente iar ringul de dans totdeauna plin. Tibi şi Săndel ne-au impresionat prin profesionalismul de care au dat dovadă, interesul, promptitudinea şi ideile bune cu care au venit. Dacă vreţi şi un staroste foarte bine organizat şi în tema cu ce e de făcut noi votăm Tibi Pál ! 🙂

Periclie Luci & Orsi – Restaurant Alesia Corunca

Suntem cu foştii noştri miri, Luci şi Orsi, cu greu, cu vai, cu hui, ne-au bătut la cap că vor să ne dea un feed-back video. După 5 luni după nunta lor ne întâlnim şi câteva cuvinte dacă aveţi de transmis sau cu evenimentul vostru sau ce recomandaţi viitorilor miri. În primul rând salutare, şi într-adevar după lungi dezbateri am reuşit şi ne-am întâlnit pentru a ne spune şi noi părerea despre cum a ieşit evenimentul, bineînţeles pe partea de muzică, şi nu doar, ci şi fum şi lumini, pentru că am optat pentru pachetul fum greu şi lumini. Am vrut să fie ceva mai mult decât banalele artificii cel putin la dansul mirilor, care apropo le avem fiecare dintre noi pe tortul de aniversare. De asta zic, nouă ni se părea puţin banal doar artificiile, şi astfel am optat şi pe partea de fum greu şi jocuri de lumini. Am făcut lucrul acesta mai ales că evenimentul a fost de noapte, şi fiind în proporţie de 80% evenimentul noaptea absolut că a fost cu totul şi cu totul altceva. La ei pe site mai mult ca sigur că încă se poate vedea şi filmuleţul realizat de Tibi din timpul evenimentului, din interior şi din afară, şi atunci puteţi să vă daţi seama şi voi cam cum a fost sonorizarea şi efectul fumului. Nu am avut nici noi şi nici invitaţii noştri nici o obiecţie vis-a-vis de muzică, asta nu face decât să ne bucure pe noi pentru ca a fost un eveniment reuşit din acest punct de vedere şi bineînţeles şi în avantajul lor … şi în avantajul vostru ca să aveţi o nuntă reuşită, şi sigur mai ales în avantajul celor care vor veni pentru că toate feed-back-urile astea care se adună de la foştii miri nu sunt decât în avantajul viitorilor miri. Ce pot eu şi Orsi să vă spunem, faptul că am avut o nunta mixtă, şi bineînţeles că toţi am avut sau vom avea înainte de eveniment câteva emoţii că oare cum o să fie cu nunta. Noi ne-am întâlnit de câteva ori cu Tibi, am discutat, am văzut cam care ar fi proporţia dintre invitaţi şi ne-a liniştit şi ne-a spus că trebuie să iasă bine, să fim pozitivi, asta pentru căa nu are ce sa nu fie OK! După eveniment când am tras linie şi am discutat şi ne-au felicitat invitaţii şi ne-au spus că s-au simtit extraordinar şi muzica la cel mai înalt nivel, şi asta nu ne-a făcut decât să ne bucure că am facut alegerea OK! Şi nu am regretat nimic. Mulţumim că am putut să fim părtaş la evenimentul vostru … şi şi noi vă mulţumim, să ne întâlnim cu bine şi eventual câteva cuvinte pentru viitori miri, sau numai pentru ei ai vorbit acuma? Puţin pentru tine, pentru ca noi ne-am mai întâlnit la una sau două nunţi, nu mai reţin exact, la un suc şi mi-a cerut câteva pareri despre cum au decurs (ssst… nu aflaţi tot

Muntean Kati & Ionuţ – Cortul Ana Voivodeni, jud. Mureş

Fiind o nuntă mixtă a fost o provocare alegera DJ-ului, trebuia să alegem un DJ care să ştie să combine muzica în aşa fel, încât să se simtă bine atât maghiarii cât şi românii, iar voi aţi reuşit acest lucru. Mulţumim. Am rămas cu amintiri plăcute atât noi cât şi invitaţii noştri şi deşi au trecut deja 2 luni de la nuntă oamenii vorbesc încă de ea, ba mai mult ne-au şi întrebat dacă nu facem încă o nuntă 🙂 Încă o nuntă sper să nu mai facem, dar pentru botez tot la voi apelăm. Mulţumim pentru muzica de calitate care ne-aţi oferit, mulţumim pentru seriozitatea cu care ne-aţi tratat, mulţumim pentru tot Săndel şi Jancsi şi îţi mulţumim şi ţie Tibi, chiar dacă nu ai fost acolo ştim că te-ai implicat ca totul să fie bine (da ştim de telefoane … 🙂 )

Vinceffy Ionela & Loránd – Restaurant Business Tg-Mureş

L-am cunoscut pe Tibi la un târg de nunţi la care am fost şi ne-a convins din prima clipă că el e cel mai potrivit DJ pentru noi. Având o nuntă mixtă a fost un pic mai greu să găsim un DJ potrivit care să corespundă cerinţelor noastre. Ne-am întâlnit apoi în particular şi a fost foarte deschis şi ne-a transmis multa încredere, lăsându-ne 100% pe mana lui. A fost alegerea perfectă şi s-a descurcat exact cum ne-am dorit noi având o nuntă de vis. Mulţumim pentru tot, eşti un perfecţionist în tot ceea ce faci! PS: gheaţa carbonică era cireaşa de pe tort!

Curticăpean Adrian & Noemi – Restaurant Anka Reghin

Nimic nu a fost întâmplîtor. La un târg de nunţi l-am întâlnit pe Tibi. De la început ne-a inspirat încredere. Despre muzică nu am discutat prea multe, doar ce piese nu am dori să auzim la nunta noastră. Din asta el a înţeles exact cea ce are de făcut şi spre bucuria noastră am avut parte de o petrecere de vis. Pentru asta îi multumim lui Tibi (PLUSAUDIO). PS: Cea mai bună alegere pentru o petrecere pe cinste.

Gliga Anca & Dumitru – Marion Reghin

Ca şi miri am acordat o atenţie maximă muzicii, fiind un detaliu important în organizarea nunţii. Prin urmare, am conştientizat că aici ne poate ajuta un DJ cu experienţă, dinamic şi creativ. Ei bine, am fost norocoşi să îl găsim pe site-ul djmures.ro, site ce ne-a atras atenţie prin referinţe pozitive cu dovezi convingătoare, pe cel care avea să ne ajute la acest capitol, DJ Tibi de la PlusAudio. Încă din timpul primelor discuţii am fost extrem de plăcut impresionaţi de prezentarea sa. Profesionalismul şi pasiunea pentru ceea ce face în domeniul mixajelor muzicale, ne-a motivat suficient încât să avem încredere în serviciile lui pentru acea zi. Am fost foarte încântaţi să îl cunoastem şi pe Săndel, colegul echipei PlusAudio, care alături de Tibi, de la pupitrul butoanelor a reuşit să transmită, atât nouă, cât şi invitaţilor noştrii, ritmuri şi sunete ce nu te puteau opri din dans. Noi am scăpat de emoţii, iar prietenii s-au bucurat de toate genurile muzicale sincronizate perfect cu momentele de pe ring. Efectul a fost un real succes, dovada fiind menţinerea petrecerii până în zori, iar aşa cum ne şi aşteptam, feedback-urile pozitive nu au întârziat să apara. Întotdeauna protagoniştii unei nunţi doresc să aibă parte de cea mai frumoasă petrecere, iar noi cu siguranţă am reuşit. Le mulţumim pentru asta lui Tibi şi Săndel, cei mai exemplari DJ, care ne-au creat şi întreţinut prin muzică o atmosferă incredibilă!

Szász Levente și Kinga – Restaurant Alesia Corunca

Fiecare fată și-ar dori o nuntă de vis iar eu hotărâsem demult că la nunta mea va cânta ATB. Ei bine, s-a întâmplat să fie Tibi și am fost mai mulțumiți decât de oricare vedetă. Nunta noastră a fost de neuitat, iar oaspeții au fost surprinși fiindcă se așteptau la obișnuita  muzica de „nuntă”, însă, de îndată ce a început muzica, luminile s-au aprins, fețele oamenilor s-au destins și a urmat un chef pe cinste. Vedeam fericirea pe chipurile tuturor, dar cei mai fericiți am fost noi pentru că Tibi a transformat cea mai frumoasă zi din viața noastră într-o zi și mai frumoasă.

Gáspár Botond și Réka – Restaurant Perla Tg-Mureș

Tibi, Tibi Pál și echipa PLUSAUDIO. Am putea spune că, fără îndoială, a contribuit în mod substanțial la reușita nunții noastre. Am primit multe feedbackuri pozitive de la invitații noștri, iar eu cred că, deși mirele și mireasa sunt în centrul petrecerii, succesul unei nunți depinde în mare măsură de modul în care DJ-ul sau cei care asigură muzica reușesc să simtă când și ce muzică să pună. Pe noi,Tibi ne-au ajutat prin faptul că a reușit să țină petrecerea în mână cu puține intervenții, însă în cele mai importante și decisive momente. De asemenea, a știut când și ce stil de muzică să aleagă, pentru asta am fost lăudați. Toți au fost de acord că a fost o petrecere foarte reușită, noi fiind foarte mândri că am reușit să rezistăm fizic și sufletește stresului care însoțește organizarea unei nunți, iar apoi am putut să ne deconectăm.

Mihalte Sergiu şi Simona – Restaurant President Tg-Mureş

Ne-am dorit ca nunta noastră să fie un eveniment deosebit atât pentru noi în calitate de miri, cât şi pentru toţi invitaţii prezenţi. În acest sens am apelat la ajutorul celor mai buni profesionişti, categorie din care face parte şi Tibi Pal DJ-ul nostru, pe care îl recomandăm cu căldură viitorilor miri atât pentru modul în care a reuşit să gestioneze atmosfera, cât şi pentru sfaturile utile pe care ni le-a impărtăşit.

Constantin Ionuţ & Denisa – Restaurant Laguna Sâncraiul de Mureş

Scurt sau mai lung? Super, super, super. Mulţumim tare mult şi într-un cuvânt atâta pot să zic: „mă felicit” că te-am ales. Şi cred că aceasta zice totul. Ţinând cont că nu ştiu dacă a existat 5% din timp, adică în care persoanele au stat pe scaun şi de fapt acela reprezintă timpul în care au servit masa. Mai mult de atât nu am ce zice. O nuntă care trebuia să se termine la ora 21:00-22:00, s-a terminat la ora 24:00, şi asta din cauza DJ-ului. Meriţi că ai ţinut oamenii acolo, şi a fost meritul tău. Contează mult ce muzica pui, şi faptul că reuşeşti foarte bine să te adaptezi la oamenii care sunt prezenţi, adică să adaptezi stilul de muzică. Asta contează cel mai mult. Super, ţine-o tot aşa! Şi unde eşti invitat, să scrii pe invitaţie şi să spui acolo ca DJ este „cutarică”. O sa aibă mai multi nuntaşi mirii. Şi te rog, unde eşti invitat să ne chemi şi pe noi să ne mai distrăm, bine? Alegeţi pe Tibi.

Németh Imola și Csaba – Peștișorul de Aur Sâncrai

Dragă Tibi! Aș începe cu mulțumesc…..pentru că din primul moment ai abordat colaborarea în mod profesionist, adică ai acceptat rapid cererea noastră. Ai fost dispus să te întâlnești cu noi la o oră târzie pentru a ne cunoaște stilul și muzica.  Atitudinea ta ne-a transmis profesionalism, lucru pe care l-ai și dovedit. Fiindcă ne-ai înțeles foarte bine stilul, acest lucru s-a văzut și la petrecere: pur și simplu ne-au plăcut alegerile tale. Aș adăuga eventual că, la anumite melodii, ne-ar fi plăcut poate mai mult varianta originală. Ti-ai dovedit flexibilitatea și în momentul intrării noastre, când ai colaborat cu prietenii noștri la realizarea surprizei acestora, deși nu ai știut nimic despre aceasta. Îți mulțumim pentru serviciile tale – pentru noi au fost cele mai potrivite și sperăm să mai avem ocazia de a colabora cu tine.

Martin Paul & Brânduşa – Restaurant Europa Tg-Mureş

Ne-am văzut cu Tibi cu patru zile înainte de nuntă. După ce am vorbit cu el, am avut impresia că îl cunoaştem dintotdeuna. Ne-a lăsat senzaţia că poate să ne citească gândurile şi dorinţele fără ca noi să exprimăm prea multe. Nu a promis nimic, dar a făcut TOTUL! Nunta, din punct de vedere al atmosferei pe ringul de dans, a ieşit perfect. E un profesionist desăvârşit, fără să îl lăudăm. Dacă în România ar exista în fiecare domeniu câte un om ca Tibi, ţara asta ar arată cu mult mai bine. Mulţumim Tibi.

Adrian şi Simona – Restaurant Sandoria Tg-Mureş

Ne simţim minunat. A fost o nuntă reuşită din toate punctele de vedere. E adevărat, a fost nunta noastră, Adrian şi Simona îi multumesc în primul rând lui Tibi pentru sonorizarea excelentă şi o muzica diversificată pe placul nostru şi a invitaţilor pe care i-am văzut dansând alături de noi. Atmosfera a fost minunată. Vă dorim şi vouă … tuturor petreceri la fel de frumoase. Mulţumim Tibi!

Bondoroi Robert şi Zelma – Restaurant Europa Tg. Mureş

Dacă vreo pereche ce se pregăteşte de căsătorie se întreabă cum va fi nunta, cheful, muzica şi aşa mai departe, îi îndemn să apeleze la Tibi! Sincer, a fost cea mai reusită, tare nunta la care noi doi am luat vreodată parte şi cheful care poate fi caracterizat printr-un singur cuvânt: UNFORGETABLE! Apelaţi la Tibi, nu este o firmă, nu e o afacere ci un om care îşi iubeşte munca la care se pricepe cu adevărat. Vă rugăm să aveţi încredere. SFAT: Daţi-i mână liberă, va face petrecerea pe care v-o doriţi.

Erdős László & Mihaela – Restaurant Pescăruş Tg-Mureş

Noi am pornit cu gândul să avem doar formaţie la nunta, dar după ce l-am întâlnit pe Tibi, am schimbat repede planurile. Nu numai că este un adevărat profesionist, care a colaborat extraordinar cu formaţia pe care a cunoscut-o doar în ziua nunţii, dar este un om minunat şi la nivel personal. Ne-a ajutat cu sfaturi preţioase în ultimele săptămâni, a ales muzica în aşa fel încât să includă anumite piese aproape de sufletul nostru, dar şi muzica de petrecere „bestială”, care i-a ţinut pe invitaţi în picioare toată noaptea (chiar şi pe 40 de grade :)). La rugămintea noastră a fost şi MC, întreţinând atmosfera cu intervenţii spontane şi haioase. Ce ne-a impresionat cel mai mult a fost sufletul pe care îl pune în munca pe care o face – noi am simţit că lucrţm mai degrabă cu un prieten de-o viaţă decât cu o persoană pe care am cunoscut-o în urmă cu doar câteva luni. Ne-a făcut să ne simţim în largul nostru şi am ştiut din prima clipă că suntem pe mâini bune 🙂 Tibi, îţi mulţumim din inima că ai fost alături de noi şi că ai transformat nunta noastră într-una cu adevărat perfectă!

Cîmpean Valentin şi Pamela – Restaurant Business Tg-Mureş

O nuntă depinde de multe lucruri, în primul rând localul, după care ai nevoie de un decor frumos şi de un DJ bun, ce înseamnă asta? Să fie pregătit cu o sonorizare perfectă, să cuprindă tot ringul de dans, şi absolut multe melodii cu multe genuri de muzică. Un DJ bun observă pe ce se distrează tineretul şi restul invitaţiilor, şi cu toate astea nu are cum să nu fie OK. Noi l-am ales pe Pál Tiberiu PlusAudio şi am fost foarte multumiţi.

Codarcea Marius & Brînduşa – Restaurant Grand Tg-Mureş

Muzica este printre cele mai importante elemente ale unei nunţi, ea oferind mirilor şi invitaţilor şansa de a crea o atmosferă unică. Ştiind că Tibi este un adevărat profesionist, am avut încredere în intuiţia lui de a întelege preferinţele invitaţilor şi i-am acordat libertate totală. Diversitatea genurilor muzicale a reunit pe ringul de dans invitaţi de toate vârstele, aceştia simţindu-se atât de bine încât miezul nopţii i-a surprins pe mulţi dansând şi cântând alături de noi. Cele mai concludente dovezi că invitaţii au apreciat muzica au fost „huiduielile” primite de staroste când a anunţat servirea felului principal 🙂 şi faptul că două perechi de viitori miri au fost interesate de serviciile lui Tibi. Noi suntem extrem de încântaţi de cum a decurs totul, aşa încât îi mulţumim lui Tibi şi îl aşteptam şi la botez!

Chiorean Iulian şi Luminiţa - Restaurant Ardelenesc La Angela, Tg-MureşVrei un chef pe cinste? Te gândeşti formaţie sau DJ? Hmmm … Soluţia este simplă DJ! ? Şi nu orice DJ. Unul cu experienţă, deschis şi accesibil. Eu am ales PLUS AUDIO pentru botezul micuţului şi a fost de excepţie!

Chiorean Iulian şi Luminiţa – Restaurant Ardelenesc La Angela, Tg-Mureş

Tündik Zoltán și Betty – Pensiunea Anker Reghin

Ne-a plăcut foarte mult muzica, cheful a fost super! Ești un DJ foarte flexibil și într-adevăr, ai făcut tot ceea ce ai promis. Ești capabil să întreții orice petrecere, fără probleme – de la nunta sau petrecerea tradițională până la cea modernă sau personalizată. După părerea noastră, ești cel mai bun din regiune!

Creanga Arminiu şi Raluca – Restaurant Plaza Targu Mureş

Evenimentul nostru a fost unul extraordinar de reuşit (cel putin din punct de vedere muzical) datorită lui Tibi. S-a dovedit faptul că nu numai vorbeşte mult ci că şi are abilitatea de a distinge nevoia invitaţiilor noştri de a dansa pe muzica foarte bine aleasă, intuitiv de DJ. Iţi mulţumim pentru tot şi vom apela şi cu alte ocazii la tine!

Nagy József & Andreea – Restaurant Darina, Ungheni

Din auzite am aflat de DJ Tibi, am stabilit o întâlnire pentru o demonstraţie. Din prima clipă am fost mulţumiţi de prestaţia lui şi am hotărât să-l invităm la nunta noastră ca şi DJ. Suntem foarte multumiţi de prestaţia lui şi-l recomandăm pentru toţi care vor o nuntă perfectă.

Întâlnire de 10 ani – Liceul Bolyai

Dragă Tibi, îți datorăm mulțumiri pentru atmosfera plăcută și muzica de calitate pe care ne-ai asigurat-o la întâlnirea de 10 ani a clasei noastre. A fost un chef foarte bun, ne-am simțit foarte bine. Succes pe mai departe !

Pál János şi Piroska – Restaurant Europa Târgu Mureş

Dragă Tibi, Îţi mulţumim din suflet pentru tot sprijinul pe care ni l-ai oferit, muzica a avut un rol important în succesul nunţii noastre. Melodii de toate genurile şi pe gustul fiecăruia au întreţinut o atmosfera de neuitat. De aceea te recomandăm cu toată convingerea şi sinceritatea celor care sunt în căutarea unui dj profesionist pentru nunta lor.

Pentru mai multe testimoniale, vă așteptăm pe pagina de Facebook