Skip links

Tendințe de nuntă în anul 2021

O nuntă programată pentru 2021 aduce cu ea și nesiguranță. Nu știi dacă poți să chemi toți invitații pe care i-ai avut pe listă sau dacă localul pe care l-ai ales va mai fi sau nu deschis. Indiferent de situație, nunta voastră trebuie să vă reprezinte și poate fi adaptată noilor condiții. În cazul în care vă căsătoriți în acest an, ți-am pregătit o listă cu tendințele anului 2021 care să vă inspire.

  • Nunțile intime

Odată cu restricțiile care nu știm când vor fi ridicate complet, nunțile intime, cu invitați puțini, au devenit o normalitate. Astfel, pentru 2021, cuplurile aleg să petreacă această zi deosebită în compania celor apropiați, astfel putând să acorde o atenție mai bună tuturor invitaților. Plus de asta, bugetul fiind mai mic pentru serviciile generale care țin de o nuntă, se pot aloca fonduri pentru momente speciale și memorabile.

  • Petreceri în aer liber

Petrecerile în aer liber, la cort sau în locații improvizate, oferă posibilitatea de a fi creativ și de a crea o atmosferă ca în povești. Începând de la lumini cu ambianță romantică, la decorațiuni care să aducă invitații mai aproape de natură, doar cerul este limita. Iar la o nuntă în aer liber, focurile de artificii se combină extrem de bine cu muzica, astfel că pozele în care toată lumea dansează și în fundal se văd artificiile, cu siguranță vor fi de pus în ramă.

  • Petele de culoare puternice

Dacă până acum culorile pastel au fost preferate, în 2021 culorile puternice, care reflectă bucurie, fericire și distracție, vor fi încorporate în decorațiuni, invitații, îmbrăcăminte sau mâncare. Nu îți fie frică să încorporezi culoarea preferată în rochie sau în costumul mirelui, să combini mai multe culori sau să impui un cod vestimentar bazat pe tematica aleasă.

  • Nunțile eco-friendly

Acum, mai mult ca niciodată, sustenabilitatea este o temă pe care o discută toată lumea. Ai grijă de natură. Ai numeroase variante prin care să poți face asta chiar la nunta ta începând cu reducerea porțiilor de mâncare, știm cu toții că se aruncă cantități mari de mâncare la evenimente, până la închirierea decorațiunilor, înlocuirea florilor naturale cu cele uscate pe care le poți păstra sau împărții invitațiilor după nuntă și evitarea tacâmurilor și paharelor de plastic.

  • Decor DIY

Este nunta voastră, aveți voie să faceți ce și cum vreți voi. Dacă nunta ta a fost amânată sau ai mai mult timp liber la dispoziție, pregătește tu anumite elemente de decor pe care altfel le-ai cumpăra sau închiria. Poți alege să faci câte un element specific pentru fiecare masă, să îți faci invitațiile cu ajutorul programelor online, să faci un loc special unde să-și facă invitații poze, să creezi mărturii hand-made, să îți faci propriul decor pentru masa mirilor. Orice ai alege, o notă personală va face nunta voastră și mai deosebită.

foto: Photo by BRUNO EMMANUELLE on Unsplash 

Leave a comment