Skip links

Szakacs Szilard & Szende – Cortul Apollo RAB Benta

Szakacs Szilard & Szende – Cortul Apollo RAB BentaÎn primul rând vrem să-i mulțumim din suflet lui Tibi serviciul impecabil pe care a prestat împreună cu echipa lui. Am vrut să organizăm o nuntă de calitate, iar prin contribuția echipei DJ Mureș, am și reușit acest lucru.

Experiența noastră în detalii:

Am auzit multe lucruri despre DJMures.ro Veștile bune se răspândesc repede, dacă reușești să oferi servicii de calitate. Datorită faptului că trăim în străinătate, am avut puține emoții în legătură cu gestionarea comunicației, dar din fericire nu s-a pus deloc această problemă. Am luat legătura cu Tibi aproximativ cu 6 luni înainte de nuntă, iar după o conversație de 20 de minute am primit repede răspunsurile pe care le căutam. Am stabilit data întâlnirii și vrem să accentuăm cât de important este o întâlnire personală pentru stabilirea detaliilor.

După întâlnire totul s-a decurs lin și până în ziua nunții n-am avut alte responsabilități decât să confirmăm faptul că totul decurge conform planului. La nuntă am avut și muzică live, dar echipa de DJ s-a adaptat perfect și au fost întotdeauna la înălțimea situației. Băieții au făcut o petrecere extraordinară. Vă recomandăm serviciile lor cu încredere.

UN MIC SFAT: Puneți-vă de acord în privința stilului și genului de muzică, dar nu vă amestecați în crearea playlist-ului. Nu trebuie să fii profesionist ca să rulezi un playlist de pe un laptop. N-o să regretați, fiindcă în acest fel se va observa calitatea și petrecerea va fi garantată.

Leave a comment