Skip links

Szakács Szilárd & Szende – Apollo RAB Benta, Marosszentgyörgy

Elsősorban ezúton is meg szeretnénk köszönni Tibinek és csapatának azt a kiváló szolgáltatást, amit az esküvőnk alkalmával nyújtottak. Tudták, hogy nagyon fontos volt számunkra a színvonalas lakodalom és ennek minőségét csak fokozta a szakmaiságuk, jókedvük és rugalmasságuk.

Íme, a tapasztalataink részletesen:

Tibiről és csapatáról már sokat hallottunk, hisz a hírek hamar terjednek, ha valaki olyan ilyen jellegű szolgáltatást tud nyújtani. Mivel külföldön tartózkodunk, ezért kicsit aggódtunk, hogy miként fog zajlani a kommunikáció. Hamar kiderült, hogy feleslegesen. Kb. fél évvel az esküvőnk előtt felvettük Tibivel a kapcsolatot és egy 20 perces telefonbeszélgetésen keresztül egy tömör, de ígéretes felvilágosítást kaptunk.

Leszögeztük a dátumot, majd a találkozó időpontját. Hangsúlyoznám, hogy a személyes találkozás elengedhetetlenül fontos, hisz ekkor kell leszögezni a bulihoz kapcsolódó legfontosabb részleteket. Ezt követően az esküvő napjáig csak annyit kellett megerősítenünk egymásnak, hogy minden a legnagyobb rendben és terv szerint haladnak a dolgok.

Az esküvő napján élő zenészeink is voltak. A DJMures csapata nagyon profin alkalmazkodott, készenlétben voltak mindig és ahányszor rajtuk volt a sor, fergeteges buli volt az eredmény. Éppen ezért melegen ajánlom Őket bármilyen bulira, a srácok állják a sarat.

TIPP: Állapodjatok meg többnyire a zenei stílusban, de a playlist összeállítását bízzátok nyugodtan rájuk, mivel ekkor látszik igazán a profizmus. Egy playlist-et bárki lejátszik egy laptop-ról, de itt ennél sokkal többről van szó. Nem bánjátok meg!

Leave a comment