Skip links

Ruţa Ioana & Vlad – Restaurant Sandoria Tg-Mureş

Ruţa Ioana & Vlad - Restaurant Sandoria Tg-MureşAm avut o nuntă de vis! Când suntem nuntaşi, cele mai importante lucruri pentru noi, sunt muzica şi aperitivul. Dacă muzica nu e cum trebuie, lumea nu se ridică de la masă. Noi, pentru nunta noastră, am ales doar DJ, fără solist. Înainte de nuntă, unele persoane ne-au spus că o să ne pară rău dacă nu luăm şi un solist ce sa cânte în timp ce se serveşte mâncarea. Nu am ţinut cont de acest sfat.

Am ales doar DJ (din echipa PLUSAUDIO) şi nu am regretat. A ştiut tot timpul ce muzică trebuie şi când trebuie să pună, pentru a menţine atmosfera pe ringul de dans. Începand de la dansul mirilor (unde am avut fum greu, care nu s-a împraştiat în sală şi nici nu au degajat miros neplăcut) până la finalul nunţii, muzica a fost potrivita pentru toate categoriile de persoane de la nuntă şi pentru toate momentele nunţii, dat fiind faptul că nu a existat piesă pe care să fie gol ringul, inclusiv în timp ce mâncarea era pe masă. La finalul nunţii când am tras concluziile, am fost foarte multumiţi de alegera facută pentru muzică. Tiberiu Pál a fost primul şi singurul DJ cu care am vorbit înainte de nuntă, când am ales partea de muzică. Când am văzut ce fel de persoană e, cât de deschis vorbeşte cu oamenii şi câăt de mult interes îşi dă pentru munca ce o face, am rămas să colaborăm cu el.

Pe o parte am riscat (neştiind aproape nimic despre Tiberiu Pal), pe o parte am câştigat foarte mult. Datorită lui, am avut o nuntă minunată, cu toate genurile de muzică şi cu distracţie la maxim!!  Îţi mulţumim foarte mult pentru serviciile acordate şi îl recomandăm cu cea mai mare încredere. Un mic sfat pentru viitorii miri: nu vă uitaţi la bani înainte de nuntă. Faceţi o comparaţie calitate/preţ şi veţi avea o nuntă superbă. Tiberiu Pál merită toţi banii pentru atmosfera ce o face la nuntă!!!

Leave a comment