Skip links

Momentele speciale la o nuntă și surprizele pentru invitați

Când vorbim de succesul unei nunți, un aspect important îl reprezintă momentele speciale pregătite pentru invitați. Fie că alegeți un foc de artificii grandios, fie un solist de muzică populară, țineți cont de fiecare dată de ceea ce vă doriți voi și de modul în care v-ați imaginat această zi specială. De asemenea, să aveți în vedere ca momentul surpriză să se integreze în tematica evenimentului, dar și să se încadreaze în buget. Indiferent de alegere, savurați momentul și bucurați-vă din plin de toate clipele minunate din ziua nunții. 

Artificii și fum greu pentru dansul mirilor 

Dansul mirilor reprezintă momentul în care vă faceți debutul în calitate de soț și soție pe ringul de dans. Este o amintire care va rămâne pentru totdeauna în inimile voastre și pe care îl veți retrăi ori de câte ori veți auzi melodia aleasă. Iar pentru ca totul să fie și mai spectaculos, puteți opta să dansați “printre nori” cu ajutorul fumului greu care va crea o atmosferă de poveste. Acestui efect puteți să adăugați și artificii de interior, care să pornească fie de la început, fie într-un punct cheie al dansului vostru. Orice ați alege, să vă asigurați că alegeți o firmă care vă garantează succesului momentului și folosește materiale de calitate pentru a crea acest moment de basm. 

Artificii exterior 

Cu toții apreciază un minunat spectacol de artificii, iar dacă voi doriți să aveți un moment wow, care să nu fie uitat ușor, puteți opta pentru câteva minute explozive, care să lumineze cerul și să ofere ocazia pentru a face poze unice. 

Când alegeți un serviciu precum focuri de artificii, țineți cont de locație, deoarece sunt câteva reguli pe care trebuie să le respectați, de bugetul pe care îl aveți (există diferite pachete care conțin un anumit număr de focuri trase/minut) și de tipul nunții (dacă este o nuntă de zi, există posibilitatea ca la ora la care se întunecă să nu mai puteți avea foc de artificii). 

Momente muzicale

Muzica influențează în foarte mare procentaj atmosfera generală de la nuntă. Pe lângă DJ-ul sau trupa care va asigura muzica pe parcursul întregului eveniment, puteți alege să aveți ca invitați diferiți artiști care să aducă un plus de unicitate nunții voastre. Fie că alegeți un interpret de operetă, un cvartet sau o solistă de muzică populară, să vă asigurați că stilul se potrivește  în tematica aleasă și că vă reprezintă pe voi în totalitate. Dacă nu sunteți siguri de alegere, cereți recomandări sau căutați online filmări de la alte evenimente. 

Leave a comment