Skip links
Published on: Servicii DJ

[Interviu] Pal Tiberiu, fondator DjMureș: „Mirii ne acordă încrederea și responsabilitatea de a duce la bun sfârșit conceptul lor asupra acestui eveniment unic.”

 

fum greu mures

Pentru ca nunta să fie exact așa cum ți-ai imaginat, echipele și oamenii cu care vei colabora trebuie să înțeleagă nevoile tale, să îți facă recomandări în funcție de dorințele tale și să aibă experiență în domeniu ca să poată să prevadă anumite aspecte pe care poate nu le-ai luat în calcul. Și pentru că vrem să îți venim în ajutor, am pregătit o serie de interviuri cu colaboratorii noștri, astfel încât tu să iei deciziile cele mai bune când vine vorba de nuntă.

Astăzi, ți-l prezentăm pe Pal Tibi, fondator DJ Mures și specialist fum greu.

Spune-ne câteva cuvinte despre tine (cine ești, ce faci, experiența ta)

Sunt Tibi Pal și reprezint brandul DJ Mures – powered by plusaudio. Experiența mea se întinde pe o durată de aproape 30 de ani în acest domeniu de entertainment.

Care crezi că sunt calitățile esențiale ale unui profesionist în acest domeniu raportându-ne la evenimentele de tip nuntă?

În primul rând, deschiderea față de nou, sinceritatea și empatia față de oameni. În ziua “cea mare”, noi, prestatorii suntem în situația în care susținem evenimentul și suntem alături de miri. Pot enunța faptul că avem o sarcină importantă, pentru că mirii ne acordă încrederea și responsabilitatea de a duce la bun sfârșit conceptul lor asupra acestui eveniment unic, nunta.

Cum pot să se asigure viitorii miri că aleg un furnizor de gheață carbonică care să le asigure aceea atmosferă de basm pe care și-o doresc?

Ca în orice alt domeniu, în primul rând pe baza referințelor de la foștii clienți. Fiind vorba de un serviciu care se poate și vizual transmite efectul final (poze, video), nu rămâne decât să compare și să decidă pe baza informațiilor dacă pot sau nu să își ofere încrederea și responsabilitatea prestatorului respectiv.

Ce contează mai mult: tehnica sau calitatea fumului greu?

Aș zice fără nici o reținere: și și 😊 Un prestatot care se respectă nu își permite să facă rabat la cantitatea de gheață. Sunt situații când sunt necesare două sau mai multe aparate de fum greu. Dacă clientul nu acceptă sfatul nostru, care se bazează pe experiență, atunci nu putem nici calitativ să garantăm efectul final. Fiind vorba de o reacție chimică, calitatea fumului greu depinde de cantitatea de gheață utilizată, tipul aparatului utilizat, cât și de tehnica și experiența celui care manevrează aparatul. Sunt câteva aspecte de care trebuie să ținem cont pentru un efect scontat (sistemul de climatizare, mărimea ringului de dans, tipul dansului (!), curenții de aer din încăpere, etc.)

Care sunt momentele în care este nevoie de artificii de interior?

Artificiile de interior ajută să marchezi un moment, un punct culminant din dansul mirilor (o piruetă, un sărut, schimbare de ritm sau chiar finalul dansului).

Care sunt aspectele de care trebuie să țină cont viitorii miri atunci când vor să aibă artificii de exterior la nuntă?

Acest tip de serviciu este reglementat prin Lege. Astfel prima și prima condiție este spațiul, respectiv să avem minim 50m distanță de cea mai apropiată clădire de unde se vor lansa artificiile. Sunt cazuri când acestă distanță se dublează sau poate să ajungă chiar și la 500m, când în apropiere se află o stație de carburanți, o pădure sau un aeroport.

Care sunt elementele de siguranță de care țineți cont de fiecare dată indiferent dacă vorbim de fum greu sau artificii?

Siguranța persoanelor din jur. Trebuie să fim atenți inclusiv dacă suprafața ringului de dans este dintr-un material care poate să alunece (gresie, marmură). Trebuie știut că în urma efectului de frum greu cu gheață carbonică poate să apară condens. Următorul aspect este înălțimea sălii și decorul. În cazul în care decorul sau înălțimea sălii nu permite folosirea artificiilor interioare, atunci trebuie luat în calcul faptul că prestatorul poate să refuze efectuarea acestui tip de serviciu.

Ce le recomanzi viitorilor miri să ia în considerare atunci când caută un furnizor pentru artificii și fum greu?

Aș reveni cumva la cele prezentate la punctul 3, și aș mai adăuga faptul și sugerez încheierea unui contract de prestări servicii, unde să fie stipulate aspectele importante (ziua/ora de începere eveniment, locația, servicii oferite, numărul de artificii folosite inclunzând durata și înalțimea efectului, durata minimă a efectului de fum greu, modalitatea de plată, taxe transport (dacă e cazul), etc.)

Leave a comment