Skip links
Published on: Servicii DJ

[Interviu] Kids’ Corner cu Orsi

Pentru ca nunta să fie exact așa cum ți-ai imaginat, echipele și oamenii cu care vei colabora trebuie să înțeleagă nevoile tale, să îți facă recomandări în funcție de dorințele tale și să aibă experiență în domeniu ca să poată să prevadă anumite aspecte pe care poate nu le-ai luat în calcul. Și pentru că vrem să îți venim în ajutor, am pregătit o serie de interviuri cu colaboratorii noștri, astfel încât tu să iei deciziile cele mai bune când vine vorba de nuntă.

Astăzi, ți-o prezentăm pe Orsi, animator copii, cu care lucrăm cu mare plăcere de fiecare dată.

Spune-ne câteva cuvinte despre tine 

Mă numesc Orsi și dețin o viză permanentă în Imperiul jucăriilor și în Țara zânelor.

Am fost voluntară timp de 8 ani la Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer”. În această comunitate am descoperit răbdarea mea infintiă pentru copiii.

Acum 10 ani am fost “descoperită” pe scena Teatrului Național la un eveniment caritabil, unde am fost de nerecunoscut fiind îmbrăcată și pictată în fetița Ștrumf. Acolo am primit prima mea invitație la un eveniment pentru copii, în calitate de ajutor animator.

În ultimii 10 ani, am avut ocazia să lucrez împreună cu mulți animatori talentați atât în Târgu Mureș, cât și în Cluj Napoca. Astăzi lucrez pe cont propriu sub denumirea Kids’ Corner cu Orsi.

Care crezi că sunt calitățile esențiale ale unui profesionist în acest domeniu raportându-ne la evenimentele de tip nuntă? 

Un animator adevărat are suflet de copil, provoacă zâmbete și bucurie în jurul lui chiar și cu simpla lui prezență. Însă, la o nuntă trebuie să fie foarte bine pregătit, atât cu activități dinamice și socio-educative , cât și cu recuzita colorată și cât mai bogată. După părerea mea, la un astfel de eveniment sunt esențiale și aptitudinile organizatorice.

Ce înseamnă să ai un kids’ corner la o nuntă?

Kids’ Corner (Colțul copiilor) este un spațiu creat special pentru cei mai mici invitați, fie ca este vorba de nuntă, botez, petrecere de aniversare sau un alt tip de eveniment! Kids’ Corner oferă un spațiu amenajat și o masă distractivă doar pentru copii, cu tot echipamentul specific necesar asigurat de animatori.

Ce tipuri de servicii oferi?

Kids’ Corner cu Orsi înseamnă:

  • Animatori costumați
  • Atelier de creație, lucru manual
  • Pictură pe față
  • Jucării și jocuri de societate
  • Tir cu arc pentru copii
  • Jocuri dinamice și concursuri
  • Baloane modelabile
  • Mașină baloane de săpun
  • Mini castel gonflabil

Cât de mult ajută un colț de joacă pentru cei mici la buna desfășurare a unei nunți?

Colțul copiilor adaugă un plus de bucurie pentru toți invitații evenimentului: părinții se vor distra liniștiți și fără griji iar copii vor interacționa împreună cu alți copii sub atenta grijă și suprevaghere a animatoarelor.

Organizezi colțuri de joacă numai pentru cei foarte mici sau ai pregătită distracție și pentru cei mai mari?

Organizez activități dinamice atât pentru copii mici de la 1,5 – 2 ani, cât și pentru copii 10+.

Ce le recomanzi viitorilor miri să aibă în vedere atunci când caută să amenajeze un kids’ corner la o nuntă?

Succesul kids’ cornerului depinde de expertiza, devotamentul și personalitatea animatorului. Vă recomand să vă documentați bine înainte de a alege pe cineva. Alegeți un animator cu un portofoliu bogat, un animator care este recomandat cu drag de mulți clienți.

Și un detaliu mai puțin important: Kids’ cornerul de succes, are nevoie de spațiu 😊

Leave a comment