Skip links

Idei pentru luna de miere

După ce Dj-ul a oprit muzica, invitații au plecat spre casă obosiți de la dans și voi ați reușit să vă odihniți după o zi plină de emoții, este momentul să vă bucurați de faptul că sunteți soț și șoție și să plecați în mult așteptata lună de miere. Fie că alegeți să vă bucurați de soare și mare într-un loc exotic, fie că faceți un road trip prin Europa, planificați-vă din timp vacanța și lăsați grijile deoparte. Este momentul vostru și ar trebui să profitați din plin.

  1. Turul Europei


Europa este extrem de ofertantă când vine vorba de luna de miere. Puteți să vă planificați călătoria folosind mașina personală, trenul sau o rulotă închiriată și să puneți la punct un traseu care vă va purta prin orașe celebre sau zone mai puțin cunoscute, însă cu farmec aparte.

  1. Hawaii

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vince Lim (@vincelimphoto)


Hawaii este în top destinații pentru luna de miere în orice revistă de specialitate am căuta. Filmele romantice și pozele atât de atractive au făcut a această insulă unică să fie printre cele mai dorite locuri pentru o vacanță exotică și de neuitat. Ca să vă bucurați din plin de Hawaiii, căutați din timp oferte și nu uitați că aveți nevoie de viză.

  1. Italia

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ICAP (@italiancitizenshipassistance_)


Sunt așa de multe locuri care merită vizitate în Italia că nu am putea să ne oprim la o singură recomandare. Această țară oferă numeroase atracții turistice, începând de la tărâmuri de poveste precum Cinque Terre, până la locuri pline de cultură și istorie. E imposibil să nu găsești ceva să îți umple chiar o întreagă lună de miere.

  1. Bali

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Kayon Resort (@thekayonresort)


Pentru o vacanță exotică și spirituală, cu Bali nu veți da greș niciodată. Cunoscut și ca Tărâmul Zeilor, aici veți găsi plaje cu nisip fin și apă turcoaz, vulcani, temple, resorturi luxoase și mâncare plină de condimente. Iar vacanța voastră poate fi completată cu sporturi nautice, plimbări cu bicicleta sau drumeții în care să luați la pas insula.

  1. Maldives

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ➳ Λ L E X (@alexpreview)

Cu siguranță ați văzut de nenumărate ori poza cu căsuțele pe apă din Oceanul Indian. Maldives este cunoscut pentru aerul romantic, fiind un loc preferat pentru luna de miere. Aici vă veți putea bucura de plaje cu nisip fin unde să vă bronzați și plimbați la apus, sporturi nautice, resorturi de lux, intimitate, și tratamente spa de cea mai bună calitate.

Beach wallpaper photo created by mrsiraphol – www.freepik.com

Și pentru că vrem să vă ajutăm să plecați cât mai relaxați în luna voastră de miere, noi vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de servicii pentru nuntă: DJ, staroste, artificii, lumini, sonorizare, solistă de operă și fum greu, astfel încât să asigurați divertismentul cu o singură echipă 😀

Leave a comment