Skip links

Ruţa Ioana és Vlad – Sandoria étterem, Marosvásárhely

Ruţa Ioana & Vlad - Restaurant Sandoria Tg-MureşÁlomesküvőnk volt! Vendégként egy esküvőn, a zene és az előétel a legfontosabb a számunkra. Ha nem megfelelő a zene, akkor a vendégek nem állnak fel táncolni. Mi csak DJ –t választottunk szóló énekes és együttes nélkül. Néhányan megjegyezték ismerőseink, hogy megbánjuk azt, ha legalább egy énekest nem bízunk meg, hogy a főfogások elfogyasztása közben szóraoztassa a vendégeket. Nem igazán tartottuk fontosnak ezt a véleményt.

A PLUSAUDIO DJ-ét választottunk és nem bántuk meg. Tudta mindvégig, hogy milyen dalt és mikor kell tennie arra, hogy a táncparketti jóhangulat megmaradjon és ne hűljön ki. A kezdőtánctól – ami nehézfüst- effektel gazdagított volt – a vigadozás végéig tele volt a porond, mert mindenki talált táncolni való ritmusokat. Sokszor az étel az asztalon maradt és a vendégeink inkább a táncot választották.

Az esemény végén – összegezve a tapasztalatainkat – arra a következtetésre jutottunk, hogy jó ötlet volt a PLUSAUDIO DJ-it választani. Pál Tibit lemezlovasként is, de elsősorban emberként nagyra értékeltük, mert teljes komolysággal és hozzáértéssel végezte a feladatát. Egy részről reszkíroztunk – nem ismerve őt személyesen – de más részről sokat nyertünk a Tibivel való közreműködésben. Neki köszönhetően egy csodálatos esküvői vígadozásban volt részünk: az összes elképzelhető zenei műfajra bulizhattunk és maximálisan szórakoztunk!

Köszönjük a magas szintű szolgáltatásaid és ezúttal ajánljuk is azokat az ifjú pároknak! Egy kis tanács nekik: ne spóróljatok a zenén! Az ár/érték arány az igazi mérvadó és akkor különleges esküvőtök lesz. Pál Tibi tehetsége megérdemel minden pénzt, azért, amiért a hangulatért tenni tud!!!

Leave a comment