Skip links

Periclie Lucian és Orsolya – Alesia-étterem, Koronka, Maros-megye

Periclie Luci & Orsi - Restaurant Alesia CoruncaAz esküvő után 5 hónappal eljöttünk mi is, hogy elmondjuk véleményünket a zenével kapcsolatban – azaz, a zenével, a fény-, valamint füsteffekttel – mert mi azt a bővebb csomagot választottuk. Úgy gondoltuk, hogy legyen valamivel több, mint egy banális tűzijáték a tortán, mint, ahogyan általában azt láthatjuk esküvőkön. Azért is tettünk így, mert az esküvőnk éjszakai volt, vagyis kb. 80%-ban éjszakai.

De elárul mindent a hangulatról a még fent lévő filmecske, amit Tibi készített : https://www.youtube.com/watch?v=SoolnrESq-s&feature=youtu.be Na, ebből lejön az is, hogy milyen volt a hangulat.

Semmi kivetnivalónk nem volt a zenei résszel, sőt a vendégeink is elégedettek voltak. És ez legyen a mi szerencsénk – de ugyanakkor a szolgáltató dicséretére is mondva. Persze, ezek a vélemények itt mind az új párokat szolgálják, mert hasznosak a visszajelzések.

Mit is mondhatnánk Orsival? Egy vegyes esküvőnk volt és természetesen megvolt az az egészséges félelmünk, hogy ki tudja, hogy sikerül majd az esküvőnk és milyen élménnyel maradnak a vendégeink? Tibivel néhányszor találkoztunk az esemény előtt. Néhány kérdéssel behatárolta a meghívottaink zenei ízléseit és meg is nyugtatott, hogy ne izguljunk, mert csak jól sikerülhet.

Esküvő után megkértük a vendégeinket, hogy mondják el, hogyan szórakoztak. Csak dicséretek hangzottak el, hogy milyen magas színvónalú volt a zene… és ez bebizonyította, hogy jó választás Tibiéket megfogadni.

Még néhány esküvőn találkoztunk előtte is, utána is, és csodálkozva tapasztaltam, hogy néhány észrevételemet és javaslatomat megfogadták. Ez arra vall, hogy tényleg ő egy olyan személy, aki nyitott gondolkodású.

Tehát tiszta lap – nincs veszíteni valótok!

Leave a comment