Skip links

Momente muzicale la nuntă

Nunta este acel moment special la care ai visat de mic copil iar acum acel vis este pe cale să devină realitate. Multe detalii sunt importante în această zi iar tu trebuie să te asiguri că toate sunt perfecte.

Muzica la nuntă. Însă, nu uita că unul dintre cele mai importante elemente din cadrul nunţii este muzica. Pentru ca acest eveniment să fie plin de magie, momentele muzicale din cadrul acestuia trebuie să stârnească emoţie şi admiraţie în inima invitaţilor. Muzica din cadrul acestor momente trebuie să se potrivească în mod perfect cu acestea dar şi cu tematica nunţii. Alegerea muzicii este factorul cheie care va conferi o atingere magică marelui eveniment.

Intrarea în sală a mirilor este un moment ce atrage privirile tuturor invitaţilor ca un magnet. Este o intrare plină de fast încununată cu ciocnirea paharelor de şampanie dintre miri şi naşi.

În momentul intrării mirilor în sală în care va avea loc recepţia, o muzică ambientală oferită de DJ va amplifica frumuseţea acestei clipe şi va impresiona profund pe toţi cei prezenţi. Este ideal să alegi o muzică relaxanta, un jazz sau un blues în funcţie de gusturile şi preferinţele tale. Evită melodiile cu bas tare şi acorduri puternice deoarece acestea vor micşora din frumuseţea acestui moment. Cu siguranţă nu îţi doreşti acest lucru. Aşadar, alege înţelept.

Dansul mirilor. Acesta este cel mai de excepţie moment din cadrul nunţii, de acea este foarte important să alegi o melodie ce reflectă personalitatea ta şi a fiinţei iubite. Alegerea corectă a muzicii va stârni lacrimi de emoţie şi va transforma dansul mirilor într-un moment de o frumuseţe neasemuită. Nu uita să alegi melodiile în funcţie de stilul de dans. O melodie mai lentă este potrivită pentru vals însă în cazul unui dans modern alege o piesa cu acorduri mai vesele.

Dansul naşilor. Naşii au rolul unor pârinţi spirituali iar momentul muzical în care aceştia vor avea ocazia să danseze alături de miri este unul la fel de important. De aceea, este recomandat sî alegi melodia în funcţie de vârsta şi personalitatea acestora.

În timpul dansului mirelui cu mama şi a dansului miresei cu tatăl, alege muzica lor preferată sau melodiile iubite de aceştia în tinereţe. Cu siguranţă vor radia de fericire şi emoţie. Adu-le aminte de tinereţe şi fă-i să se bucure de acest moment muzical din toata inima lor. Ajută-i să se simta şi ei speciali alături de voi in paşi de dans.

Momentul tăierii tortului este unul magic şi simbolizează jurământul mirilor de a fi împreună mereu. Cu siguranţă această clipă este una plină de nostalgie şi frumuseţe, de acea muzica aleasă este extrem de importantă. Alege o muzică distractivă dacă eşti o persoană cu simţul umorului sau o melodie lentă pentru un efect impresionant.

Aruncarea buchetului. Un alt moment în care muzica joaca un rol important este acela al aruncarii buchetului de către mireasă. Acest moment este unul amuzant şi de acea este important să alegi o piesă muzicală distractivă ce va induce o stare de relaxare şi destindere. Optează pentru o melodie a unui artist străin sau a unui artist roman şi bucură-te de moment.

Momentele muzicale din cadrul celui mai frumos eveniment din viaţa ta vor fi pline de magie şi parcă desprinse din basme. Pentru un efect maxim, consultă-te cu DJ-ul de nuntă şi nu ezita să apelezi la sfaturile acestuia. Nu uita, muzica din cadrul nunţii tale va emoţiona inimile invitaţilor şi va oferi o atingere sclipitoare celui mai important eveniment.

Am omis ceva, am greşit undeva? Scrieţi-ne pe adresa de mail hello@djreghin.ro şi o vom corecta! Ai vrea să scrii şi tu ceva asemănător despre această tematică? Suntem deschişi şi aşteptăm opinia ta pe adresa noastră de mail!