Skip links

Momente muzicale la nuntă şi efectele speciale perfecte

Momentul mult aşteptat al căsătoriei voastre a sosit! Toate detaliile au fost realizate cu mare atenţie şi migală. Florile şi aranjamentele oferă invitaţiilor o senzaţie vizuală desprinsă din basme.

Muzica şi efectele speciale, vizuale nu trebuie lăsate la voia întâmplării. La fel ca şi celelalte detalii, muzica este printre lucrurile principale care necesită puţin efort şi alegerea potrivită. Piesele pentru fiecare moment cheie al nunţii trebuie alese cu atenţie. DJ -ul este ajutorul vostru de nădejde, deoarece el vă poate sfătui şi vă poate oferi sugestii despre melodiile pe care să le alegeţi atât pentru primul dans, la tăierea tortului, la dansul miresei cât şi la intrarea voastră în sala de nuntă, cât şi piesele din timpul petreceri pentru a satisface toate gusturile celor din jur, melodia ideală la toast şi piesa de încheiere a nunţii.

Datorită experienţei îndelungate în domeniu, echipa noastră de DJ şi MC profesionişti vă pune la dispoziţie toate aparatele ultramoderne de lumini şi de fum care vor reuşi să realizeze efecte speciale minunate la petrecerea de nuntă şi la dansul mirilor. Luminile pline de culoare vor crea reflexii superbe în încăpere, oferindu-i un aer misterios şi romantic.

Muzica şi efecte pentru momentul intrării mirilor în sală

Intrarea mirilor în sala este un moment important din cadrul recepţiei, deoarece este printre primele momente ale petrecerii în care atenţia tuturor este atrasă asupra cuplului proaspăt căsătorit. Pentru acest moment cheie, în cazul în care sunteţi un cuplu sofisticat puteţi alege o piesă clasică iar dacă nunta voastră are o temă modernă, o melodie contemporană alături de efecte speciale şi jocuri de lumini va transforma intrarea voastră într-una specială. Tot în cadrul acestui moment se poate alege şi un efect de fum greu (gheaţă carbonică) care se risipeşte în momentul în care intraţi în sală.

Muzica şi efecte pentru dansul mirilor

Ei bine acest moment este unul dintre cele mai frumoase, un moment înduioşător care stârneşte lacrimile părinţilor dar şi un moment care dă startul unei petreceri reuşite. Pentru ca dansul mirilor sa fie unul spectaculos, nu doar paşii de dans trebuie să fie executaţi perfect dar şi melodia aleasă trebuie să se potrivească cu tipul de dans.

În cazul în care executaţi un vals pe ringul de dans, o muzica mai lentă, romantică sau chiar clasică îi va îndemna pe toţi cei din jur la visare şi îi vor impresiona iar un efect de fum greu (gheaţă carbonică) va transforma momentul într-unul perfect.

La o recepţie în stilul anilor ’20, muzica perfectă pentru dansul mirilor este jazzul iar pentru o nuntă în stilul anilor ’50, melodia ideală este una cântată de Elvis Presley sau a altor artişti Rock and Roll. Un dans modern defineşte o nuntă modernă iar muzica ideală este cea actuală iar efectele speciale ce se potrivesc sunt cele cu lumini colorate.

Muzica şi efecte speciale pentru momentul tăierii tortului

Pentru ca acest moment să nu fie lipsit de o atmosferă muzicală, înştiinţează DJ -ul de preferinţele voastre pentru a putea crea o ambianţă de vis şi în timpul tăierii tortului. În acest moment cheie se poate alege o muzică de fundal plăcută, instrumentală sau o melodie care sa îi introducă pe toţi cei prezenţi în magia momentului. Pe parcursul acestui moment DJ -ul poate să proiecteze o lumina asupra cuplului atunci când vor tăia felia de tort pentru ca toată atenţia invitaţilor să fie directionaţă înspre acest moment special.

Alte momente muzicale de la nuntă

În cazul în care v-aţi propus să organizaţi şi alte momente speciale la recepţie, cum ar fi dansul mirelui cu mama sau dansul miresei cu tatăl ei, atunci şi aceste clipe nu trebuie să fie deloc neglijate. În aceste momente de dans speciale trebuie alese melodiile preferate ale părinţilor pentru ca aceştia să se simtă speciali, chiar şi pentru o clipă la nunta voastră de vis.

Pe parcursul nunţii, nu trebuie să uitaţi de invitaţii voştri, veţi dori cu siguranţă ca aceştia să danseze o bună parte din petrecere. Alegeţi, aşadar melodiile de la petrecere şi în funcţie de cei prezenţi la nuntă, dacă majoritatea celor invitaţi sunt tineri, atunci alegeţi melodii vibrante din genuri cum ar fi: pop, dance, rock dar nu uitaţi să fiţi pregătiţi să introduceţi şi din melodiile preferate ale prietenilor voştri dacă aceştia au vreo preferinţă, cu siguranţă vor fi încântaţi de aceasta idee.

Dacă la nunta voastră participă şi persoane mai în vârstă, introduceţi printre muzica modernă şi melodii tradiţionale folosite la nunţi (vals, populară, de petrecere) care îi vor însufleţi şi pe invitaţii de vârsta a doua să păşească pe ringul de dans. Nu uitaţi, şi aceştia trebuie să aibă parte de o distracţie pe cinste la nunta voastră.

Pentru nunţiile moderne se poate crea şi o atmosferă de party cu ajutorul luminilor „inteligente” ce vor face ca ringul de dans să fie luat cu avânt de toţi oaspeţii voştrii.

Momentele cheie de la nuntă dar şi momentele care par mai puţin importante trebuie să fie insotiţe de cea mai bună muzică. Creează alături de DJ -ul ales un playlist impresionant şi variat pentru ca fiecare moment al serii să fie perfect.