Skip links

Lumini şi efecte speciale la petreceri

Fiecare detaliu contează în organizarea unui eveniment special. O recepţie de nuntă, un botez, o aniversare sau evenimentele corporate toate au o tematică diferită iar ambianţa muzicală trebuie să se potrivească perfect. Pe lângă muzica, un alt detaliu ce nu trebuie să îţi scape din vedere este crearea unei atmosfere magice.

Jocurile de lumini. Aceste efecte vizuale sunt ideale pentru ringul de dans de la o nuntă, la o petrecere de botez şi bineînţeles de nelipsit de la petrecerile de majorat. Cu ajutorul aparatelor cu LED, DJ-ul crează un efect sclipitor impresionant. Proiectoarele moving-head (lumini inteligente), fac ca lumina colorată să nu fie statică ci într-o continuă mişcare lina pentru o petrecere de botez în momentul intrării ursitoarelor sau mai rapidă pentru banchete. În timpul dansului, aceste jocuri de lumini vor crea o atmosferă de basm sau una incendiară.

Efectele de sunet. Mixerul audio mânuit de DJ va transforma orice melodie simplă într-o piesă cu accorduri impresionante. Softurile de sunet va face ca muzica să fie specială cu ajutorul efectelor de vinyl, de reducţie vocală sau de introducere a unui bass ce se potriveşte cu melodia ce rulează. Dacă doreşti ca unele piese din cadrul evenimentui pe care îl organizezi să fie cu adevărat originale poţi vorbi cu DJ-ul să creeze melodii combinate. Acestea pot fi rulate în momentele cheie din cadrul petrecerilor şi în mod sigur vor încinge distracţia.

Serviciile de karaoke sunt ideale pentru majorate, petreceri de absolvire şi multe alte evenimente la care participa mulţi tineri. Melodiile pentru karaoke pot fi doar instrumentale sau cu voce pe fundal în funcţie de preferinţe. Tinerii vor putea cânta singuri sau cu un grup de prieteni pentru şi mai multă distracţie. Cu ajutorul microfoanelor wireless, cei care vor cânta vor putea să şi danseze în voie în acelaşi timp. Cu siguranţă toţi participanţii vor fi încântaţi şi nu se vor plictisi cu ajutorul servicilor karaoke.

Artificile de interior. Acestea sunt sigure şi sunt potrivite recepţilor de nuntă, la aniversările de căsătorie sau la petrecerile de anul nou. Artificiile sunt mânuite de profesionişti cu ajutorul aparaturii wireless. Ringul de dans va fi înfrumuseţat de strălucirea micilor scântei magice ale artificilor de tip vulcan. Cuplurile şi invitaţii vor simţi că plutesc pe tărâmuri de basm. Tortul de la nunta, de la o zi de naştere sau de la alte tipuri de eveniment va avea o intrare impresionantă cu ajutorul artificilor strălucitoare.

Fumul greu şi gheaţa carbonică. Unii DJ îţi pun la dispoziţie şi pachete ce includ aceste servicii. Efectul de fum greu poate fi folosit la dansul mirilor dar şi la multe petreceri pe ringul de dans. Acesta poate fi generat la nivelul solului. De obicei aparatele funcţioneaza pe bază de gheaţă carbonică. Fumul generat nu încarcă aerul şi nu lasă urme pe îmbrăcăminte. Gheaţa carbonică poate fi utilizată în paharele cu băuturi pentru un efect spumos la petrecerile de tip cocktail şi alte evenimente.
Dacă doreşti ca evenimentele pe care le organizezi să fie perfecte optează pentru utilizarea efectelor speciale ce vor crea o atmosfera de neuitat.

Am omis ceva, am greşit undeva? Scrieţi-ne pe adresa de mail hello@djreghin.ro şi o vom corecta! Ai vrea să scrii şi tu ceva asemănător despre aceasta tematică? Suntem deschişi şi aşteptăm opinia ta pe adresa noastră de mail!