Skip links

Gáspár Botond és Réka – Perla vendéglő, Marosvásárhely

Gáspár Botond și Réka – Restaurant Perla Tg-MureșTibi, Pál Tibi és a PLUSAUDIO. Hát mondhatjuk úgy, hogy jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy ennyire jól sikerült az esküvőnk. Erről több feedback-et kaptunk a vendégektől, és az a lényeg szerintem egy esküvőn (annak ellenére, hogy a vőlegény es a menyasszony áll a középpontban, tőlük is függ a buli) de nagymértékben függ attól, hogy a DJ, illetve azok, akik a zenét, illetve a zenei hátteret aláfestik, érezzék, hogy mikor milyen zene kell.

Tibi nekünk abban segített, hogy egyrészt mederben tartotta az esküvőt, minimális hozzájárulással ugyan, de a leghatározottabban és a leghatékonyabb pillanatokban – illetve felismerte azt, hogy mikor es milyen stílusú zene kell. Ettől, és emiatt minket dicsértek. Úgy gondolta mindenki, hogy ez egy nagyon jól sikerült buli volt, amiért mi magunkra is büszkék vagyunk, hogy ezt végig éltük. Hogy ezt végig tudtuk bulizni, végig bírtuk lábbal, végig bírtuk szívvel és végig bírtuk lélekkel. Végig bírtuk azt a stresszt, amit mindenkinek egy esküvő szervezése jelent, és utána pedig ki tudtunk kapcsolódni.

Jól éreztük magunkat – ez pedig a DJ-nek, illetve a zenei aláfestés es zenei hozzájárulást nyújtóknak a feladata volt – és ebből jól vizsgáztak. Köszönjük szépen!

Leave a comment