Skip links

DJ si MC (staroste) la nunta

A sosit momentul cel mult asteptat din viata ta. Pentru ca aceasta clipa sa fie una de poveste, de care iti vei aduce aminte cu bucurie, nu lasa monotonia sa-ti strice evenimentul mult asteptat.

Alege sa colaborezi cu un DJ de nunta si un MC. Acestia nu vor lasa ca evenimentul sa fie plictisitor. Pentru reusita unei nunti ai nevoie de o muzica de calitate dar si de intretinerea vesela a atmosferei de petrecere. Inainte de a apela la ei, trebuie sa sti cateva detalii importante despre serviciile pe care acestia le presteaza.

Care sunt atributiile unui DJ? Acesta are rolul de a selecta muzica potrivita cu tematica evenimentului, trebuie sa se asigure ca melodiile sunt pe gustul tuturor. Muzica pe care el o pune trebuie sa se potriveasca cu personalitatea mirilor si sa fie de o calitate superioara. DJ-ul trebuie sa manuiasca aparatura cu profesionalism si precizie pentru a crea o atmosfera muzicala desavarsita. El de asemenea trebuie sa ofere la cererea clientilor sai si servicii ce includ efecte vizuale pe ringul de dans.

Care sunt atributiile unui MC? Spre deosebire de DJ care are grija sa creeze o atmosfera muzicala festiva, MC-ul are rolul de coordonator al nuntii. El este un maestru in ceremonii si trebuie sa se asigure ca invitatii la nunta se distreaza si nu se plictisesc. MC-ul trebuie sa fie o persoana carismatica, cu un simt fin al umorului. El este de asemenea persoana care anunta momentele importante din cadrul nuntii. MC-ul va fi cel care va anunta momentele importante de la marele eveniment, de exemplu: dansul mirilor, intrarea tortului miresei, furatul miresei. Tot odata acesta se va asigura ca toate traditiile si ceremoniile de nunta vor fi respectate. Chiar daca DJ-ul realizeaza momente muzicale de exceptie si melodiile sunt pe placul tuturor, totusi in sala pot sa existe persoane mai timide care nu indraznesc sa iasa la dans. In acest caz, MC-ul este cel care trebuie sa isi foloseasca calitatiile sale pentru a le inspira curaj. Astfel, cu siguranta toti invitatii de la nunta vor dansa pana in zori.

Pentru ca nunta sa se desfasoare cu succes, intre DJ si MC trebuie sa existe o colaborare stransa. Dupa ce ai ales persoanele care indeplinesc aceste atributii, daca acestea nu se cunosc este bine sa aranjezi o intalnire intre cei doi. In acest mod ei vor avea posibilitatea de a discuta detaliile importante. Astfel DJ-ul impreuna cu MC-ul vor gasi cea mai buna modalitate, ca impreuna sa distreze invitatii si sa creeze o atmosfera unica. Colaborarea dintre cei doi trebuie sa fie una plina de profesionalism iar sincronizarea activitatiilor lor sa fie una perfecta. Trebuie sa sti ca exista DJ care indeplinesc si rolul unui MC. O asemenea alegere este mai mult decat ideala, deoarece te scuteste de bani cheltuiti in plus. Profesionalismul unei astfel de persoane versatile te va surprinde in mod placut. In acest mod nu va trebui sa te stresezi iar atmosfera va fi plina de distractie si de momente muzicale superbe. Asadar, daca iti convine si este pe placul tau alege un DJ-MC si vei avea toate serviciile dorite indeplinite doar de o singura persoana. Indiferent de alegerea pe care o faci, trebuie sa sti ca multumita ajutorului DJ-ul si MC-ului, vei avea o nunta plina de evenimente si surprize care te vor incanta.

Am omis ceva, am gresit undeva? Scrieti-ne pe adresa de mail hello@djreghin.ro si o vom corecta! Ai vrea sa scrii si tu ceva asemanator despre aceasta tematica? Suntem deschisi si asteptam opinia ta pe adresa noastra de mail!