Skip links

DJ la evenimente corporate

De acest factor depinde reusita unei petreceri dar si starea de spirit a invitatilor. Atunci cand organizezi un eveniment important, un Christmas party, un summer party sau o aniversare, apeleaza la profesionisti deoarece cu ajutorul lor totul va iesi perfect.

Cu siguranta te-ai gandit deja la toate detaliile. La locatie, la aranjamente si decoratuni, la mancarea ce va fi servita, insa nu uita ca muzica este unul dintre elementele principale. Trebuie sa te gandesti din timp la acest aspect deoarece de el depinde reusita petrecerii. Nu uita sa alegi muzica si in functie de tematica petrecerii corporate dar si in functie de varsta participantilor.

Pentru evenimentele corporate este bine sa angajezi un DJ. El nu are un repertoriu prestabilit ca o formatie ci iti va oferi o varietate de melodii dar si efecte speciale. Dupa ce ai ales DJ-ul comunica-i date importante despre eveniment. In acest mod, el va sti ce tip de echipament sa foloseasca pentru a asigura o sonorizare de exceptie. In functie de tipul evenimentului, acesta va pune la dispozitia ta diverse pachete avantajoase, unele dintre ele chiar si cu efecte speciale incluse.

Christmas PARTY. La acest tip de petrecere trebuie sa ii faci pe invitatii sa simta spiritul sarbatorilor de iarna. Pe langa decoratiile alese si mancarea delicioasa, muzica trebuie sa le schimbe starea de spirit si sa ii indemne la distractie. Consulta-te cu DJ-ul si alege un playlist ce contine si melodii specifice Craciunului dar si piese care trezeste in inima celor din jur dorinta de a dansa. Serviciile de karaoke puse la dispozitie de acesta vor oferi distractie maxima invitatilor. Impreuna puteti canta melodiile preferate de Craciun si veti crea o atmosfera magica.

Petrecere de sfarsit de an – Revelion. Acest eveniment aduce bucurie in sufletele tuturor si marcheaza intrarea in noul an. Pentru ca la aceste petreceri distractia primeaza, alege sa apelezi si la efectele speciale de care DJ-ul dispune. Spre exemplu artificiile de interior si jocurile de lumini vor crea o atmosfera incendiara. Foloseste, asadar aceste efecte speciale alaturi de muzica buna iar toti invitatii vor fi multumiti. Pentru miezul noptii, pastreaza un moment muzical special si bucura-te alaturi de cei dragi de intrarea in noul an.

Summer party (barbecue party, pool party). Majoritatea petrecerilor de vara au loc in aer liber. Sunt evenimente la care de obicei participa prietenii apropiati si familia. Pentru aceste party-uri, DJ va trebui sa instaleze aparatura de sonorizare destinata spatiilor deschise. De asemenea, instaleaza si un cort pentru a acoperi aparatura pentru situatiile neprevazute in care vremea se schimba radical. La barbecue parties si la pool parties, spune-i DJ-ului sa intocmeasca un playlist cu muzica moderna insa si cu niste melodii din anii ’60-’80 pe care le indragesc cu totii, indiferent de varsta.

Aniversarea companiei. Acest eveniment este important pentru tine ca angajator dar si pentru angajatii tai. Alege un playlist variat, de la genuri muzicale precum populara, muzica usoara pana la jazz si pop. Muzica trebuie sa fie pentru toate gusturile atat ale angajatilor tineri cat si a celor mai in varsta. In momentul in care se serveste masa, cerei DJ-ul sa creeze o ambianta muzicala placuta pentru ca participantii sa nu se plictiseasca.

Serviciile unui disk jockey sunt ideale pentru petrecerile corporate. Cu ajutorul lui distractia se va incinge si toti cei prezenti vor fi fericiti.

Am omis ceva, am gresit undeva? Scrieti-ne pe adresa de mail hello@djreghin.ro si o vom corecta! Ai vrea sa scrii si tu ceva asemanator despre aceasta tematica? Suntem deschisi si asteptam opinia ta pe adresa noastra de mail!