Skip links

Avantajele unui DJ la botez

Pregateste-te din timp pentru petrecerea acestui eveniment. Botezul copilului este un moment unic si special pentru orice parinte. Straduieste-te ca acesta sa fie un eveniment reusit ce iti va aduce fericire in suflet. Cu siguranta acesta iti va trezi amintiri placute odata cu trecerea anilor daca vei apela la profesionisti pentru o sonorizare perfecta.

Nu uita, muzica este elementul cel mai important in desfasurarea oricarui eveniment. Chiar daca botezul este o petrecere mai mica si nu tine o noapte intreaga, nu trebuie sa neglijezi acest aspect. Muzica buna si de calitate va crea o ambianta placuta pe toata perioada evenimentului.

Pentru o muzica si o sonorizare de calitate apeleaza la un DJ profesionist. Acesta va crea o sonorizare perfecta si o ambianta muzicala placuta atat pentru cei de pe ringul de dans dar si pentru cei care prefera sa tina o conversatie la masa.

Un DJ profesionist va avea tot timpul la dispozitie cele mai bune aparate. Echipamentul pe care acesta il detine este unul profesional.
Aparatele de efecte speciale si jocurile de lumini vor transforma locatia petrecerii de botez intr-o incapere cu atmosfera calda si primitoare. Artificiile de interior vor incinge atmosfera iar toti cei invitati vor dansa plini de fericire pe ringul de dans.

DJ-ul este responsabil de intretinerea petrecerii asadar, el se va ingriji ca toata lumea sa fie multumita. El se va concentra pentru buna desfasurare a fiecarui eveniment. Petrecerea de botez este putin mai deosebita, aici printe invitatii prezenti se gasesc si copii de diferite varste. DJ-ul va sti ca la acest eveniment muzica nu va fi data la maxim ca sa nu deranjeze urechiusele sensibile ale celor mici.
Aparatele sunt dotate si cu microfoane de calitate cu wireless sau cu fir. Cu ajutorul acestora, nasii pot sa tina un mic discurs pentru a ura noroc micutului proaspat botezat si astfel toti invitatii vor fi capabili sa auda in mod clar urarile.

DJ-ul va avea grija sa selecteze cu atentie playlist-ul in functie de preferintele parintilor dar si ale invitatilor. El va selecta melodiile pentru toate gusturile si varstele acestora. Cu siguranta nu va uita sa selecteze cateva melodIi si pentru copiii prezenti la petrecere. Daca te-ai decis sa adaugi si tu piesele tale favorite in playlist, nu uita ca la un botez muzica trebuie sa fie mai lenta nu cu acorduri puternice. Daca nu sti exact ce melodie sa alegi, DJ-ul iti va da sfaturile potrivite.

Un alt avantaj pe care il ai daca alegi un profesionist, este ca muzica va rula fara pauze lungi si plictisitoare. Intelege-te cu DJ-ul, ca sa ii prezinte pe nasi publicului si sa anunte intrarea tortului si a ursitoarelor pentru celebrarea botezului micutului tau.

Toate detaliile legate de botez le poti discuta din timp cu acesta. Stabileste o intalnire cu DJ-ul. Intreaba-l despre preturi si alege unul dintre pachetele pe care le are la dispozitie, tot atunci vei putea sa semnezi un contract cu el. Instinteaza Dj-ul unde va avea loc evenimentul si despre numarul de invitatii pentru a sti ce tip de aparate are nevoie pentru sonorizare.

Am omis ceva, am gresit undeva? Scrieti-ne pe adresa de mail hello@djreghin.ro si o vom corecta! Ai vrea sa scrii si tu ceva asemanator despre aceasta tematica? Suntem deschisi si asteptam opinia ta pe adresa noastra de mail!