Skip links

Alegerea muzicii pentru dansul mirilor

Dansul mirilor este momentul principal al deschiderii petrecerii de nunta. Este clipa magica plina de romantism ce starneste emotie tuturor invitatilor prezenti la receptia de nunta. Va fi un moment special pentru cei doi iubiti, care va capta atentia celor prezenti.

Alegerea muzicii potrivite este un lucrul esential ce face ca acesta clipa sa fie deosebita si de neuitat pentru cei doi miri.

Fiecare cuplu este unic si doreste sa aleaga o melodie deosebita pentru dansul lor. Alege melodia preferata cu ajutorul careia poti retrai din nou acele momente magice de la prima intalnire, de la primul dans sau de la primul sarut. Cu aceasta ocazie vei putea simti primele emotii si acele sentimente unice de la inceputul idilei voastre. Melodia pe care o alegi trebuie sa reflecte personalitatea ta cat si a fiintei iubite.

In primul rand, selecteaza o melodie in functie de tipul de dans, de varsta dar cel mai important si in functie de personalitatea ta si a fiintei iubite. Este importanta ca piesa muzicala aleasa sa fie speciala si sa reflecte si tematica nuntii.

Dansul este o arta minunata iar pe melodia potrivita te va face sa traiesti emotii deosebite alaturi de persoana iubita. Daca esti o persoana romantica si alegi sa dansezi un vals, opteaza pentru o melodie cu acorduri lente si relaxante.

O melodie clasica ofera o atingere de eleganta si rafinament dansului de deschidere a receptiei si este ideala pentru o nunta traditionala. Aceasta se potriveste dansurilor lente, valsurilor vieneze si slow fox.

Pentru o nunta romantica, o melodie de dragoste cantata de o voce suava este extrem de potrivita si creeaza sentimente magice in sufletele tuturor. Vei simti ca plutesti pe tarmuri de basme, pe acorduri muzicale duioase si te vei simti ca o printesa alaturi de printul tau.

Pentru un dans modern alege un mix de melodii ce va incanta auzul tuturor si care se potriveste cu o tematica de nunta nonconformista. Melodiile latino sunt potrivite pentru dansurile tango, rumba, salsa, merengue si paso doble. Acestea cu siguranta vor incinge atmosfera.
Pentru un cuplu nonconformist si cu un deosebit simt al umorului, o melodie mai saltareata sau cu acorduri hazlii va face ca dansul mirilor sa fie unic si sa starneasca zambete de fericire.

Daca nunta are o tematica vintage, gasesti usor o alegere ideala pentru dansul de deschidere. Melodiile de la inceput de secol se potrivesc foarte bine cu quick-stepul. Cu siguranta invitatii vor aprecia gustul tau rafinat in materie de muzica si vor fi umiti de frumusetea acordurilor si pasilor de dansi.

Daca iubesti folclorul romanesc si ti la traditie, muzica populara se potriveste foarte bine cu dansurile traditionale romanesti. In acest mod te vei putea bucura de ritmurile saltarete ale muzicii populare iar dansul de deschidere va fi unul ce va transmite energie si sentimente pozitive invitatiilor tai.

Daca dansul mirilor este un dans club, o melodie cu acorduri si ritmuri puternice poate face diferenta si reflecta personalitatea unica a mirilor.

Indiferent de melodia aleasa, nu uita sa zambesti pe tot parcursul acestei seri. Tu alaturi de perechea ta vei fi in centrul atentiei. Cand te afli pe ringul de dans nu fi incordat/a traieste fiecare clipa si miscare, transmite aceasta incredere si perechii tale iar totul va iesi perfect asa cum ti-ai dorit. In compania cele mai frumoase melodii, dansul mirilor va fi ca o pictura desavarsita in miscare.

Am omis ceva, am gresit undeva? Scrieti-ne pe adresa de mail hello@djreghin.ro si o vom corecta! Ai vrea sa scrii si tu ceva asemanator despre aceasta tematica? Suntem deschisi si asteptam opinia ta pe adresa noastra de mail!