Skip links
echipa dj mures

Multikulturális esküvői szakemberek

A Plus Audio-ról

Nálunk minden szórakoztató szolgáltatást megtalál rendezvényéhez

Bármilyen kívánságára van szüksége, akár DJ-szolgáltatásra, menyasszony és vőlegény táncának speciális effektusaira, akár románul és/vagy magyarul beszélő ceremóniamesterre van szüksége, a Reghin Plus Audio minden szükséges erőforrást megad, hogy rendezvénye sikeres legyen. különleges élmény.

Tisztában vagyunk a zene és a hangulat fontosságával az esküvőn, ezért olyan különleges csomagokat hoztunk létre, melyeket aprólékosan úgy alakítottunk ki, hogy minden szükséges szolgáltatást biztosítsunk, hogy a bulit egy felejthetetlen pillanattá varázsoljuk, amely elkísér melegség egész életen át.

Egy ilyen nagy jelentőségű eseményhez ehhez megfelelő partira van szükség. Keresztelő DJ szolgáltatásokat kínálunk, így tökéletes hangulatban ünnepelheti az új családtag keresztelőjét. Minden korosztály számára kínálunk zeneválasztékot, és gondoskodunk arról, hogy minden vendégünk szép emlékeket őrzhessen erről a különleges napról.

A szoros határidők, a nagy munkaterhelés és a hektikus munkabeosztás negatív hatással lehet csapata hatékonyságára. Emiatt a kollégák kikapcsolódását szolgáló bulit mindig szívesen látjuk, legyen szó születésnapról vagy tematikus rendezvényről. Azért vagyunk itt, hogy céges rendezvényeken DJ szolgáltatásokat kínáljunk Önnek, garantálva, hogy minden résztvevő feltöltődve és feltöltődve távozik a rendezvényről az előttünk álló munkanapokra.

Szolgáltatásaink

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást, vagy válassza az összeset. DJ Reghinnel a fedélzeten teremtse meg álmai bulit, és garantáljuk, hogy vendégei nem ülnek sokáig a helyükön.

DJ szolgáltatások

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk esküvői DJ szolgáltatások nyújtásában, évek alatt megtanultuk érezni a közönséget, és olyan zenét adni, amely a táncparketten tartja a vendégeket.

Erős füst és beltéri tűzijáték

Teremtsen egyedi pillanatot beltéri tűzijátékkal, hogy feldobja férj és feleség első táncának pillanatát. Egy csomag 4 db beltéri vulkán tűzijátékot tartalmaz, amelyek időtartama 30 másodperc és magassága 2 m.

360°-os videós szelfi fülke

Az egyedülálló perspektíva és a 360°-os filmezési mód álmodozó emlékeket garantál Önnek és vendégeinek. Nincs más dolgod, mint fellépni a miniszínpadra, és néhány másodpercig egyedi 360°-os pózokban filmezni magad.

Staroste / Ceremóniamester

Segítünk abban, hogy az esküvő minden pillanata a megbeszélt időpontban lezajlik, és a terem hangulata megmaradjon. A program zökkenőmentes lebonyolításáért mi leszünk felelősek a menyasszony és a vőlegény otthonában, a családi állapotnál, a templomban, valamint az étteremben.

Népszerű zene szólista

A szavak nem elégek az ember megismeréséhez, és azt akarom, hogy a világ megismerjen a dalon keresztül, amelyet szeretettel adok, mert úgy érzem, ez a legőszintébb módja annak, hogy elérje a lelketeket.

Solist operetă / cvartet

A marosvásárhelyi Grazioso Quartet repertoárjában egész évszázadok és számtalan zenei műfaj szerepel: preklasszikus, klasszikus, romantikus és impresszionista, jazz, kávéházi-koncert, örökzöldek, musicalek, filmzenék, feldolgozások, stilizált folk, stb.

Professzionális és építészeti lámpák

A terem és a táncparkett világítása kéz a kézben jár a zenével. Az eseményről készült fotók és videók is profitálnak majd ezekből a fényhatásokból, visszaadják a pillanatok emlékeit az általuk teremtett bájjal és izgalommal.

Szabadtéri tűzijáték

Adjon különleges emléket vendégeinek egy látványos szabadtéri tűzijátékkal, amely megvilágítja az eget rendezvénye estéjén. Ideális esküvőre, keresztelőre vagy évfordulóra, a tűzijáték olyan elem, amely nem hiányozhat egyetlen ünneplésből sem.

Hangzás

Akár konferenciát, akár szabadtéri fogadást szervez, mi minden szükséges felszerelést biztosítunk. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy rendezvénye professzionális hangzású legyen, helyszíntől és mérettől függetlenül.
Válassza a Plus Audio lehetőséget

Az ígéreteink

Komolyan vesszük munkánkat, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az Ön igényeinek.

100% garancia

100% garancia. Zéró rizikó! Ha nem vagy elégedett a szolgáltatásainkkal, a teljes összeget visszatérítjük!

Tapasztalat és szakértelem

Az elmúlt 20 év alatt tanulhattunk a hibáinkból és sok mindent megélhettünk, hogy mostanra a legjobb szolgáltatást tudjuk Neked nyújtani.

Folyamatos kommunikáció

Az első találkozótól az esemény végéig folyamatosan konzultálunk a szervezőkkel, hogy kéréseiknek megfelelően alakíthassuk kínálatunkat.

Vizuális effektek

A remek zene mellé énekes szólistát, házigazdát/ceremóniamestert, nehézfüstöt, tűzijátékot, LED-falat és fénytechnikát is kínálunk, hogy a rendezvény felejthetetlen legyen.

Korszerű felszerelés

Professzionális RCF/EV hangtechnika, Pioneer DJ felszerelések, Shure/Sennheiser vezeték nélküli mikrofonok, ADJ robotlámpák, LED-fal stb.

Több száz ajánlás

Több száz elégedett ügyfél minket ajánl, mivel nem csak megteremtettük a rendezvény hangulatát, hanem felbecsülhetetlen emléket is szereztünk.

Fotó és videó galéria

Képek és videók, amelyek ezer szónál mélyebb történetet közvetítenek

Minden eseménynek megvannak a maga egyedi jellemzői. Lépjen be a Plus Audio univerzumba, és engedje meg, hogy valóra váltsuk rendezvényálmát.

Lásd a galériát
dj mures
echipa dj mures
echipa dj mures
Csapatunk

Néhány szó rólunk

Ha olyan csapatot szeretne találni, amely elegáns, kifinomult és mégis modern hangulatot tud teremteni, akkor jó helyen jár. Szakértők vagyunk a multikulturális esküvők szervezésében, és minden szórakoztató szolgáltatást egy helyen biztosítunk.

Kérjen ajánlatot!
Küldjön üzenetet!
Maximum 8 órán belül válaszolunk

    Ha többet szeretne megtudni a szolgáltatásokról, árakról és ajánlásokról, látogassa meg oldalunkat a djmures.ro címen. Fedezze fel tapasztalatainkat és élvezze a különleges szolgáltatásokat!

    Részletek megtekintése!