Skip links

Drăgan Mihai & Mădălina – Castel Haller, Ogra

Drăgan Mihai & Mădălina - Castel Haller, OgraÎn septembrie am avut parte de o nuntă croită exact pe gustul nostru, în mare parte şi datorită colaboratorilor minunaţi cu care am lucrat. Unul dintre ei e Tibi Pál, responsabil cu motorul distracţiei: muzica.

O întâlnire „live”, câteva rânduri pe chat şi un Skype au fost suficiente pentru a stabili toate detaliile înainte de ziua Z. Tibi a fost de la început deschis, întelegator şi flexibil şi, cel mai important, a înteles repede ce vrem şi, mai ales, ce nu vrem să auzim. Setup-ul de sunet a ieşit foarte bine, iar luminile instalate nu au făcut decât să completeze arhitectura bogată a sălii.

Am convenit că-i lăsăm mână liberă la selecţia pieselor şi succesiunea momentelor, singurele noastre doleanţe fiind mai degrabă legate de genuri muzicale. Trebuiau impăcaţi „tinerii” şi „bătrânii” cu gusturile rock şi heavy ale mirilor, ceea ce Tibi a reuşit cu brio. Lumea s-a simţit excelent până la final şi ringul de dans a fost tot timpul ocupat.

Dacă vreţi o nuntă din categoria „aşa trebuie”, dacă-i musai să ţopăiţi ca pinguinii sau să sorbiţi ciorba pe ritmuri special alese, dacă nu vreţi să vă auziţi cu vecinul de la masă şi dacă ţineţi morţiş să vă ţiuie urechile vreo 3 zile după eveniment, dacă vreţi proiecţii cu inimioare sau semafor colorat ca-n anii 90, atunci NU luaţi legătura cu Tibi! Restul, sunaţi cu încredere.

Leave a comment