Skip links

Drăgan Mihai és Mădălina – Haller kastély, Ugra

Szeptemberben éppen olyan esküvőnek voltunk a részesei, amit, mintha ránk szabtak volna – nagy részben köszönhetően a kiváló csapat tagjainak, akivel együtt dolgozhattunk.

Egyikük éppen Pál Tibi: a zenei motor felelőse. Egy virtuális, élő kapcsolat, valamint pár sor chat-en és egy Skype beszélgetés éppen elégséges volt ahhoz, hogy megbeszéljük az összes részletet, ami a Z-napot illeti.

Tibi a kezdetektől nyitott volt, megértő és rugalmas – a legfontosabb – ráérzett gyorsan, hogy mit akarunk és mit nem akarunk hallani. A hangbeállítás nagyon jól sikerült, a fény beállítás viszont valósággal kiemelte a terem belsőépítészeti adottságait.

Abban egyeztünk meg, hogy rábízzuk a dalok válogatását és ezek lejátszásának megfelelő pillanatait. Egyedüli kérdésünk a zenei stílus megválogatása volt. Egyeztetni kellett a fiatalok és azöregek ízléseit az ifjú pár rock és heavy kedvenceivel – és ezt Tibinek sikerült.

Mindenki kitűnően érezte magát, a táncparkett végig foglalt volt.

Ha egy olyan esküvőt akartok, ahol „muszály pingvinkedni” vagy szürcsölni a levest adott ritmusokra, vagy, ha a zene dübörgésétől három napig akarjátok, hogy csengjen a fületek, akár szívecskés vetítésre vágytok –  akkor NE keressétek Tibit! A többiek bátran csöröghetnek!

Leave a comment