Skip links

DJ la majorate si aniversari

Zilele de nastere si aniversarile sunt momente speciale din viata fiecarei persoane. La acest eveniment sarbatoritul se bucura de intreaga atentie a celor din jur, primeste cadouri si urari de bine pentru o viata frumoasa si plina de bucurii. Daca organizezi o petrecere aniversara, cel mai frumos cadou pe care il poti face cuiva este angajarea unui DJ.

Deoarece majoratele si aniverarile sunt petreceri la care participa un public tanar, serviciile acestuia sunt indispensabile. DJ-ul va sti care sunt preferintele tinerilor si va crea o atmosfera relaxanta in care distractia primeaza. De obicei, tinerii prefera sa asculte muzica unui DJ decat melodiile unei formatii. Ei doresc varietate, cele mai noi hit-uri si iubesc sunetele produse cu ajutorul aparatului de mixaj dar si jocurile de lumini.

Daca vrei sa ai un majorat unic, apeleaza la serviciile unui DJ. Indiferent de locatia aniversarii, chiar daca aceasta este organizata intr-un club, pub, restaurant sau intr-o sala mai mica, acest profesionist va sti cum sa foloseasca aparatura iar tu vei ramane surprins/a de rezultatele uimitoare.

In cadrul oricarei aniversari de nastere, DJ-ul iti pune la dispozitia ta mii de piese muzicale din care poti alege. Daca, unele melodii preferate nu se gasesc in playlistul lui, la cererea ta el va face rost de acestea.

La aniversarea casatoriei, opteaza ca in timpul dansului DJ-ul sa creeze efectul de fum greu, pentru ca alaturi de perechea ta sa te simti special/a si sa iti aduci aminte de ziua nuntii. Pentru ca la aniversarile de 20, 30 sau chiar 50 de ani, publicul este unul matur iar cel tanar nu este predominant, alege muzica dorita de tine si pe placul invitatilor. Dj-ul va sti ce tipuri de melodii sa ruleze, de la genuri muzicale pentru tineri pana la muzica din anii ’60-’70, pentru persoanele de varsta a doua.

Pentru ca prietenii tai sa se bucure de petrecere si sa te aprecieze, DJ-ul foloseste efectele de lumini multicolore pentru o noapte de distractie incendiara. Momentele speciale din cadrul majoratului sau a aniversarii vor fi anuntate de catre acesta astfel incati toti invitatii vor sti ce urmeaza. Comunica DJ-ului momentele cheie din cadrul evenimentului si cand sa faca anunturile si dedicatiile. Momentul in care iti vei pune o dorinta si vei sufla in lumanarile de pe tort trebuie sa fie unul special. Disk jockey-ul se va asigura sa puna o melodie distractiva sau piesa ta preferata astfel incat tu te vei putea bucura de atentia celor din jur .

Orice persoana doreste sa se distreze cantand piesele sale preferate. Acum, acest lucru este posibil cu ajutorul serviciilor de karaoke oferite de DJ. Tu vei putea canta melodia preferata alaturi de prietenii tai iar microfoanele cu wireless si boxele performante vor face ca sunetul sa se auda cu claritate.

In timpul dansului, ii poti cere DJ-ului sa foloseasca jocurile de lumini, artificiile de interior pentru ai surprinde pe toti cei prezent. De asemenea, melodiile mixate vor face ca inima invitatilor sa bata in acelasi ritm cu basul muzicii. Aparatura moderna si de calitate va face ca muzica sa se auda la o rezonanta mare in cadrul aniversarii. Poti vorbi cu DJ-ul daca doresti ca muzica sa mearga mai tare sau mai incet la unele melodii.

Am omis ceva, am gresit undeva? Scrieti-ne pe adresa de mail hello@djreghin.ro si o vom corecta! Ai vrea sa scrii si tu ceva asemanator despre aceasta tematica? Suntem deschisi si asteptam opinia ta pe adresa noastra de mail!