Skip links

Constantin Ionuţ és Denisa – Laguna-étterem, Marosszentkirály

Röviden vagy bővebbem? Kiváló, kiváló és kiváló. Egyszóval (nagyon) köszönjük, és talán azt mondhatnánk még el, hogy „Gratulálunk magunknak”, hogy téged választottunk. És ez mindent elárul. Figyelembe véve azt a tényt, hogy arányaiban mérve, valószínűleg 5%-ot ültek a vendégeink az asztal mellett, s azt is akkor, amikor a főfogásokat szolgálták fel. Ennél többet, mit is mondhatnék?

Egy esküvői mulatság, aminek esti kilenc és tíz óra körül vége kellett volna lennie – éjjelig tartott és mindezt a DJ-nek köszönhetően. A te érdemed, mert neked sikerült őket lekötnöd és táncoltatnod. Sokat számít az a tény, hogy milyen dal-válogatásokat teszel és az, hogy mindezt még az emberek ízlései szerint, akár spontán meg is változtatod, adaptálod. Ez a legfontosabb.

Szuper – csak így tovább! És, amikor a következőkben esküvői-DJ leszel, akkor ajánlom az ifjú párnak, hogy már a meghívóra írják rá, hogy a zenét a „DJMures” szolgáltatja és ezáltal többen fognak résztvenni az ünnepségen. És, ha lehetséges lenne, akkor hívjál minket is bulizni, mert nem tudjuk elfelejteni azt, hogy milyen jó szórakoztunk. Rendben? Tibit válasszátok és a csapatát!

Leave a comment