Skip links

Atmosferă de basm pentru dansul mirilor

Ziua nunţii este minunată, un moment feeric ce nu poate fi uitat. Pentru ca acest eveniment important să rămână mereu viu în amintirile tale şi ale participanţilor, alege ca aceasta să fie de efect.

Dacă vrei ca nunta să fie magică la propriu, optează să foloseşti în timpul momentelor cheie din cadrul ei, efecte speciale impresionante. Pentru aţi fi mai uşor să alegi, noi iîi vom da câteva detalii importante despre acestea.
În primul rând, discută cu DJ-ul şi întreabă-l dacă îţi poate pune la dispoziţie efectele dorite. De obicei acesta deţine aparate de fum pe care va avea grijă să le mânuiască corect pentru un eveniment fericit.

Fum greu pentru un dans magic. Cu toţii ştim că momentul dansului mirilor este unul special în care cuplul se află în centru atenţiei. La nunta ta vei pluti pe un nor de vis alături de perechea iubită cu ajutorul acestui efect impresionant. Atmosfera de pe ringul de dans va fi una de basm iar mirii vor fi purtaţi în paşi de dans pe aripile iubirii. Fumul greu este generat de aparate speciale ce funcţionează de regulă pe bază de gheaţă carbonică. Trebuie să ştii că acest efect special nu încarcă aerul din încăpere şi nici nu se ridică de la sol decât până la nivelul genunchilor. Pozele şi filmarile voastre vor arăta impecabile cu ajutorul aparatului de fum. Invitaţii dar şi copiii prezenţi la nuntă vor fi uluiţi şi impresionaţi de atmosfera de pe ringul de dans. Fumul greu folosit în combinaţie cu luminile colorate vor transforma momentul dansului mirilor într-o scenă desprinsă din poveştile cu prinţi şi prinţese.

Artificiile interioare pentru momente speciale. Efectul creat de acestea este unul plin de scântei impresionante pentru clipele unice din timpul nunţii. Momentul intrării tortului este aşteptat cu nerăbdare de toţi invitaţii. Pentru ca acesta să fie unul epic, utilizează artificiile pentru tort şi cu siguranţă vei stârni emoţii şi umire. În timpul valsului mirilor pentru a fi alături de perechea ta în centrul atenţiei, optează pentru artificiile de interior. Momentul furatului miresei este unul distractiv iar dacă vrei să îl transformi într-o clipa unică, efectul radiant al artificiilor nu trebuie să lipsească.

Efectele vizuale generate de artificiile de interior sunt unice şi aduc originalitate evenimentului. Acestea sunt sigure şi sunt detonate de la distanţă cu ajutorul aparaturii de ultima generaţie.

Gheata carbonică la nunta ta. Momentul în care naşii vor face un toast în cinstea mirilor trebuie să fie unul impresionant. Cu ajutorul gheţii carbonice, paharele cu băuturi se vor transforma în mici vulcani fantezişti. Consumul băuturilor din paharele cu gheaţă carbonică nu prezintă nici un risc pentru sănătate deoarece aceasta este alimentară şi este des folosită în unele resturante pentru preparate speciale. Efectul vizual realizat de aceasta va fi unul excepţional iar toastul se va transforma într-o clipă de neuitat. Pentru ca elementele de decor din cadrul recepţiei de nuntă să fie unice, pune în mici boluri cu apă, gheaţă carbonică.
Dacă doreşti ca cel mai frumos eveniment din viaţa ta să fie aparte, combină aceste efecte iar atmosfera creată va fi una de vis.

În momentele magice din cadrul nunţii, efectele speciale vor încânta ochii celor din jur şi îi vor face pe miri să se simtă în al nouălea cer.

Am omis ceva, am greşit undeva? Scrieţi-ne pe adresa de mail hello@djreghin.ro şi o vom corecta! Ai vrea să scrii şi tu ceva asemănător despre această tematică? Suntem deschişi şi aşteptăm opinia ta pe adresa noastră de mail!