Skip links

3 greșeli de evitat când planificați nunta

Cu siguranță nu este ușor să organizezi o nuntă fără ajutorul unui specialist, dar asta nu ar trebui să vă împiedice să puneți cap la cap un eveniment care să vă rămână o amintire plăcută toată viața. 

Totuși, sunt câteva aspecte pe care pot să strice nunta mult visată sau să îngreuneze planificarea acesteia. Mai jos veți putea citi despre 3 greșeli pe care ați putea să le faceți și cum să le evitați. 

Vă lăsați influențați de părinți și prieteni 

Din momentul în care anunțați logodna, veți primi recomandări solicitate și nesolicitate, care vă vor influența deciziile pe care le luați. Prietenii și membrii familiei probabil vor avea intenții bune, însă este posibil ca îndrumările oferite să nu fie cele mai potrivite și astfel vor genera discuții în cuplu care nu vor fi benefice pe termen lung. 

Pentru a evita certurile și supărările atât între voi, cât și cu părinții voștri, încercați să-i ascultați, să le acceptați părerea, iar dacă simțiți o presiune prea mare din partea lor, explicați-le că acest eveniment este despre voi și că vreți să planificați totul așa cum v-ați imaginat voi. 

Angajați un prieten în loc de un profesionist 

Prietenii ar trebui să fie prezenți la nunta voastră în calitate de invitați, și nu de angajați. Plus de asta, de multe ori, cunoștințele se implică personal mai mult decât ar trebui și uită că este mai greu să refuzi un prieten. Pe când un profesionist va pune întotdeauna accent pe nevoile voastre și va putea face sugestii obiective în funcție de specificul evenimentului. 

Dacă totuși apelați la prieteni care au diferite servicii de care puteți beneficia la un preț mai bun, încercați să aveți discuții cu angajații care vor presta serviciul în ziua nunții voastre pentru a avea parte de recomandări imparțiale. 

Uitați de ceea ce vă doriți voi și încercați să mulțumiți pe toată lumea

Cu cât mai multe persoane aveți invitate la nuntă, cu atât va fi mai greu să îi mulțumiți pe toți. Muzica, mâncarea, băutura și serviciile alese vor putea fi judecate mereu din punct de vedere subiectiv, iar gusturile sunt diferite. Recomandarea noastră este să luați în considerare specificul invitaților și să pregătiți momentele în funcție de acest aspect, dar dacă voi vă doriți o nuntă exclusiv cu muzică jazz, nimic nu ar trebui să vă oprească. Iar când vine vorba de preparatele servite, încercați să combinați mai multe specialități, dar fără să uitați că acestea trebuie să se și potrivească. În rest, nu vă rămâne decât să vă distrați și să vă bucurați de această zi unică.

Wedding photo created by prostooleh – www.freepik.com

Leave a comment